DOLAR 32,4151
EURO 34,8070
ALTIN 2.419,64
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Netflix Türkiye’de bugünün Top 10 listesi Dijital içerik platformu Netflix’te en çok izlenen yapımlar listesine yeni üyeler ekleniyor ve sıralamalar…

06.04.2020
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Netflix Türkiye’de bugünün Top listesi zirvesinde ‘Freud’ vardı. Fakat La Casa De Papel’in 4. sezonunun yayınlanmasıyla birlikte zirve el değiştirdi ve listede birçok yapımın sıralamadaki yeri de bununla birlikte değişti.

1 – La Casa De Papel

Bugün en çok izlenen yapımın La Casa De Papel olması kimseyi şaşırtmadı. Bir süredir yeni sezonu beklenen dizinin, 4. kısmının platformda yerini almasıyla birlikte en çok izlenen içerik olması bir oldu diyebiliriz. Sosyal medyada da hakkında fazlaca konuşulan yapımın bir süre daha listenin ilk sırasında kalması bekleniyor.

2 – La Casa De Papel Fenomen

Belgesel niteliğindeki bu yapım ise listenin 2. sırasında karşımıza çıkıyor. La Casa De Papel Fenomen, dizinin neden ve nasıl dünyaca popüler bir yapıma dönüştüğünü ele alıyor. Bu belgesel de bir süre daha popülerliğini koruyabilecek gibi görünüyor.

3 – Freud

Freud, bir süredir listenin zirvesinde yer alıyordu. Fakat La Casa De Papel’in yeni sezonunun yayınlanmasıyla birlikte 3. sıraya geriledi. Dizi tahmin edilebileceği üzere, psikanalitik kuramın kurucusu Sigmund Freud‘u merkezine alıyor. 19. yüzyılda Viyana‘da, adını duyurmaya istekli ve başarıya aç bir genç olan Freud, kanlı bir gizemi çözmek için bir medyum ve bir dedektifle birlikte çalışıyor. Öte yandan dizinin yayınlanan ilk sezonu 8 bölümden oluşurken, bir bölümün süresi yaklaşık bir saat olarak karşımıza çıkıyor.

1 2 3
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.