DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

48 Mepapiksel kameralı Honor V20 geliyor!

10.12.2018
A+
A-

Şirket tarafınca yapılan resmi açıklama ile birlikte, Honor V2026 Aralık 2018 tarihinde Pekin Teknoloji Üniversitesi Spor Salonu’nda düzenlenecek olan etkinlik ile birlikte resmi olarak lanse edilecek.

Söz konusu akıllı telefon ile ilgili son yayınlanan raporlara bakıldığında, Honor V20‘nin 48 Megapiksel kamera ile gelecek olan ilk akıllı telefon olacağı da özellikle belirtiliyor.

48 Megapiksel kameralı Honor V20 özellikleri neler sunacak?

İlk olarak Samsung‘un San Francisco‘da lanse etmiş olduğu Infinity-O benzeri bir ekran tasarımı ile tanıtılacak olan V20, 2310 x 1080 piksel değerindeki HD+ bir ekranın üzerine kurulacak.

Android Pie işletim istemi ile birlikte kutudan çıkacak olan V20‘nin 7 nm Kirin 980 işlemcisinden gücünü aldığını da görüyoruz. Bu gelişmelerin dışında yeni akıllı telefonun, 22.5W hızlı şarj desteği ile geleceği de sızdırılan detaylar arasında yer alıyor.

Kamera konusunda ise yayınlanan raporlara göz attığımızda, V20‘nin 3 boyutlu stereo kamera bir kamera ile karşımıza çıkacağı da özellikle vurgulanıyor. Böylece, kullanıcılara AR efektleri de sunacak olan yetkililer kamera konusunda dikkat çekmeyi planlıyor.

İlk etapta Çin’de satışa sunulacak olan V20, yaklaşık olarak 406 dolarlık bir fiyat etiketine de sahip olacak.  Peki, siz bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından aktarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.