DOLAR 32,3032
EURO 34,8460
ALTIN 2.412,63
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Evi akıllandırmanın uygun yolu: TP-Link Tapo P100 TP-Link Tapo P100 inceleme karşınızdayız. Bu videoda hem TP-Link Tapo P100 özellikleri neler hem de …

15.04.2020
A+
A-

Evinizi akıllandırmak için başlayabileceğiniz en küçük adımlardan birisi olan akıllı mini akıllı Wi-Fi soket, kullanıcılara hem kullanım kolaylığı hem de birçok güvenlik önlemi sunuyor. Dilerseniz sözü fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

TP-Link Tapo P100 bizlere neler sunuyor?

TP-Link Tapo P100 özellikleri kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran basit özelliklere karşımıza çıkıyor. Güvenlik konusunda gerekli sertifikalara sahip olan cihaz, tasarım konusunda da kullanıcıları mutlu ediyor. Özellikle sade ve sadece kendi prizinde yer kaplayan tasarım, kullanıcılar için kullanım deneyimini bir üst noktaya taşıyor. P100 uzaktan çok rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Cihazınızı ilk satın aldığınız zaman akıllı telefonunuza kuracağınız uygulama ile saniyeler içerisinde rahatça kurabiliyorsunuz. Kurulumun ardından yine aynı uygulama ile cihazınızın özelliklerini dünyanın neresinde olursanız olun kullanma imkanına sahip olabiliyorsunuz. Özellikle uygulama içerisinde yer alan zamanlayıcı, planlama yada uzak mod gibi düşünülmüş detaylar kullanıcıların gündelik hayatta evlerinindeki cihazlardan daha fazla verim almasını sağlıyor.

Sizler için bu inceleme videomuzda fikirlerimizi ve deneyimlerimizi aktardık. Dilerseniz sizlerde yorumlarda bizler ile fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.