DOLAR 32,2456
EURO 34,7953
ALTIN 2.410,90
BIST 10.265,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

31 TL değerindeki oyun şu anda ücretsiz !

23.12.2017
A+
A-

Humble Bundle son zamanlarda gerçekten iyi hamlelere imza atıyor, kuruluşun bedavaya verdiği yüksek fiyatlı oyunlar arasına bir yenisini daha eklendi. Layers Of Fear adlı 31 TL değerindeki bu oyun hakkında birkaç detaya değineyim :

Layers Of Fear Nasıl Bir Oyun ?

Psikolojik korku temalı olan bu oyun Türkçe dil destekli. Layers Of Fear diğer korku oyunlarının aksine (birden bire çıkan Jumpscare’ler ile insanı korkutmaktansa) sakin ve ürpertici bir ortam içerisinde geçiyor. Akıl sağlığını kaybetmiş bir ressamın kendi eserini tamamlamaya çalışmasını konu alan bu oyun ; FPS tarzında bir oynanışa sahip, ayrıca bir korku oyununda iyi olması gerektiğini düşündüğüm özellik olan grafiklerin de gayet iyi olduğunu söylemeliyim.

En düşük sistem özelliklerinde ; Intel Core2 Quad Q8400, 4GB RAM ve GTX560 (1GB) isteyen Layers Of Fear, Steam‘da 31 TL’lik bir fiyata satılıyor. Korku oyunu oynamayı seven arkadaşların dikkatini çekecektir.

 

Oyunu Nasıl Alıyoruz ?

Daha öncesinde Humble Bundle’nin yaptığı indirimleri kaçırmadan takip eden arkadaşlar zaten olayın nasıl işlediğini biliyor fakat ben bilmeyenler için bir kere daha anlatmış olayım :

Bedava oyunu indirme linkinden Humble Bundle’ın sitesi üzerinde bir hesap açtıktan sonra (oyuna herhangi bir ücret ödemeden) “satın al” butonuna tıkladığınız anda Humble Bundle sizin sisteminizdeki Steam hesabını algılıyor, akabinde sitenin sizi yönlendirdiği link üzerinden Steam’de Humble Bundle’a izin verirseniz oyun sizin oluyor.
Oyunun 20 Aralık (yani yarın) saat 20:00’a kadar ücretsiz olduğunu hatırlatayım, iyi oyunlar !

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.