DOLAR 32,2794
EURO 34,8262
ALTIN 2.440,83
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Redmi akıllı televizyon satışları şaşırttı Redmi’nin dün satışa çıkarttığı akıllı televizyonu tüketiciler tarafından fazlaca alaka fark etti. İşte 100…

26.06.2020
A+
A-

Xiaomi ve Redmi, ürettiği uygun fiyatlı akıllı telefonlar ile ün kazandılar. Oysa iki şirketin de öbür mahsul grupları için çalıştığı da biliniyor. Redmi’nin yeni zeki televizyonuyla yakaladığı başarı da bu firmaların diğer ürünler ile de iddialı olacağını gösteriyor.

25 Haziran’da Çin’de satışa çıkan 100 inç Redmi Akıllı TV3 dakika 28 saniye içerisinde 1.000 satış adedini geçti. Ürünün kategorisini de göz önüne aldığımızda, satmak rakamlarının firmayı mutlu ettiğini kuşkusuz söyleyebiliriz.

Redmi Akıllı TV özellikleri ve fiyatı

Zeki televizyonun 100 inç büyüklüğüne sahip olmasının yanı sıra, 4K çözünürlüğü de dikkat çekiyor. Aygıt, 4 GB RAM, 64 GB depolama alanına sahip. Keza ürün, 12 nm imal sürecinden çıkan bir işlemciye sahip. Televizyonun fiyatı ise öteki firmaların ürünleri göz önüne alındığında makul sayılabilir. Cihaz, 2.800 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkarıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.