DOLAR 32,3616
EURO 34,7772
ALTIN 2.401,08
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Rainbow Six Siege beşinci yıl güncellemesi göründü! Milyonların oynadığı FPS oyunu Rainbow Six Siege, beşinci yıl güncellemesi ile birçok yeniliği oyuna…

17.08.2020
A+
A-

Beşinci yıl üçüncü sezon olarak nitelendirilen operasyon gerçekten geniş bir içeriği oyuna getiriyor. Operasyonun ana karakteri olacak olan Sam Fisher‘ı daha önce COD gibi farklı FPS oyunlarından tanıyoruz. Fisher’ın üzerinde düşmanlara karşı savunmayı geliştirmek için bazı ekipmanlar yer alıyor. En dikkat çeker yanı ise SC3000K silahının Fisher’ın üzerinde olacak olması.

Bununla birlikte oyunda zaten mevcut olan Köşk haritasında birtakım düzenlemeler yapıldı. Teknik anlamda daha öteye giden harita, oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Yeni düzenlemelerle bodrumda ve çatıda çatışmak daha kolay hale geldi.

Güncellemenin tüm detaylarını aşağıdaki fragmandan izleyebilirsiniz.

FPS oyunlarında yaygın bir sorun olan takım arkadaşı bulma problemi, Ubisoft’un yeni sistemi sayesinde biraz olsun çözülecek. Rainbow Six Siege beşinci yıl operasyonu ile tanıtılan SquadFinder uygulaması ile oynayış tarzınıza yakın oynayan insanlarla arkadaş olabiliyorsunuz. Bu da daha rahat bir oyun deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.