DOLAR 32,2111
EURO 35,1513
ALTIN 2.474,59
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Qualcomm kablosuz kulaklıkların sorunlarını çözecek Kablosuz kulaklıklar ilk çıktıkları andan itibaren kablo derdine son veriyor ancak yine de kablosuz …

12.04.2020
A+
A-

Özellikle kablosuz kulaklıklardaki sorunlara çözüm olacak Qualcomm QCC514x ve QCC304x ses yongası setlerinin mart ayının sonlarına doğru piyasaya sürüldüğü duyurulmuştu. Söz konusu ses yongaların özellikleri hakkında detaylı açıklama yayımlayan şirket, kablosuz kulaklıklardaki sorunlara yönelik çözümler de sunuyor.

Öncelikle yayımlanan özelliklerde kablosuz kulaklıklar için tasarlanan iki yeni Bluetooth yongasının gerçek kablosuz kulaklıklar ve kulağa takılan herhangi kulaklıklar için özel olarak optimize edildiği söyleniyor. Bu sayede kopan bağlantı sorunlarının çözüleceği ve daha kararlı bir ses deneyimi sunulacağı söyleniyor. Buna ek olarak bu yonga setlerinin kulaklıklara daha uzun bir pil ömrü sunacağı aktarılıyor.

Kablosuz kulaklık sorunları arasında yer alan bağlantı kopuklukları için Qualcomm QCC514x ve QCC304x yonga setlerinde yer alan TrueWireless yansıtma teknolojisi kullanılacak. Sağ ve sol kulaklık eşleri için daha iyi bir bağlantı sağlayacak bu teknoloji sayesinde ses gecikmesi sorunları aşılacak. Ayna bağlantısı adı verilen bu özellik ile sağ ve sol kulaklık çiftleri birbirlerinin adeta aynası olacak.

Aktif gürültü önleme özelliği kazandırılan Qualcomm QCC514x ve QCC304x yonga setleri için uyarlanabilir ses teknolojisi desteğinin de eklendiği belirtiliyor.

Sesli asistanlar ile etkileşime geçme ve dayanıklılık konusunda da geliştirmeler ile karşımıza çıkan bu yeni ses yongaları, düşük güç tüketimi özelliklerine sahip. 65 mAh bataryasıyla 13 saate kadar kullanma süresi sağlayabilen yeni ses yonga seti aynı zamanda aktif kullanımda güç tüketimini artırabiliyor olmasıyla dikkat çekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.