DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

PSG ve NEAR Altcoin Fiyat Tahminleri

PSG ve NEAR altcoin fiyat tahminleri hakkında güncel analizler ve yorumlar. Kripto para dünyasındaki gelişmeleri takip edin, yatırım stratejilerinizi güçlendirin.

05.04.2024
A+
A-

PSG Fiyat Tahmini: Altcoin Nisan Ayında %100 Artabilir!

PSG Fiyat Tahmini: Altcoin Nisan Ayında %100 Artabilir!

Kripto analisti David, PSG’nin Nisan ayında yüzde 100’lük bir artış göreceğini tahmin ediyor. Analist Lockridge Okoth ise NEAR’dan güçlü bir koşu bekliyor. Analistlerin bu 2 altcoin için tahminlerini okuyucularımız için derledik.

PSG fiyat tahmini: Altcoin fiyatı Nisan’da %100 artabilir!
Paris Saint-Germain Taraftar Token’ının (PSG) fiyatı 19-26 Şubat 2024 haftasında uzun vadeli düşen kama formasyonunun üzerine çıktı. Bu formasyon 616 gündür varlığını sürdürüyor. Bu yüzden, formasyonun üzerine çıkması uzun vadeli düşüş trendinin sona erdiğini gösteriyor. Ayrıca, altcoin fiyatının yeni bir yükseliş trendi başlatmış olduğunu işarete ediyor.

Gerçekten de fiyat 4,5 dolarlık direnç bölgesinin üzerine çıkmaya devam etti. Ayrıca, iki hafta önce bunu destek olarak teyit etti (yeşil ok). Bu hareket, fiyat kırılma seviyesine düştüğünde alıcılar devreye girdiğinden yükseliş momentumunu gösterir ve tipik olarak yükseliş trendinin devam etmesine yol açar. Bu arada, haftalık RSI (Göreceli Güç Endeksi) son 5 haftadır aşırı alım bölgesinde. Dolayısıyla bu da boğaların piyasayı tamamen kontrol ettiğini gösteriyor. Bu nedenle, PSG’nin yakın gelecekte kama formasyonunun tepesi olan 10,5 dolara yükselmesi mümkün. Hedef, mevcut fiyat seviyesinden %97,86’lık bir artışa karşılık geliyor.

  • En olası beklenti, PSG fiyatının yakın gelecekte yükselmeye devam edeceği yönünde. En yakın hedef 6,6 dolar.
  • Ayrıca, tokenin 10,5 dolara yükselme potansiyeli de var. PSG’nin fiyatı günlük zaman diliminde 4,5 dolar bölgesinin altına düşerse yükseliş görünümü geçersiz olacaktır.

NEAR Fiyat Tahmini: Tarih Tekerrür Ederse %50 Kazanç Geliyor!

NEAR Fiyat Tahmini: Tarih Tekerrür Ederse %50 Kazanç Geliyor!

NEAR fiyat tahmini: Tarih tekerrür ederse %50 kazanç geliyor!
Near Protocol (NEAR) fiyatı Aralık’taki kırılmanın ardından Ocak ayında 2,76 dolar barikatını yeniden test etti. Altcoin daha sonra 6,08 dolar direncini test etmek için bir sonraki kuzey hareketini doğruladı. Eğer tarih tekerrür eder ya da 6,08 doların üzerindeki bir kırılmayı takiben tekerleme yaparsa, bu alıcı tıkanıklığı seviyesinin mevcut yeniden testi NEAR fiyatını %50 kuzeye göndererek 10,24 dolarlık direnci temizleyebilir.

Bu arada, Göreceli Güç Endeksi ’50’ ortalama seviyesinin oldukça üzerinde. Ayrıca, Awesome Osilator (AO) histogramlarının hacimleri artıyor. Bunlar da hakim bir boğa eğilimi gösteriyor. NEAR fiyatı için yukarı yönlü potansiyel, boğaların 6,08 dolar desteğini savunmasına bağlı. Bu sonucun elde edilmesini sağlayacak en önemli unsurlardan biri Bitcoin (BTC) fiyatının güç gösterisidir.

  • Yeniden test başarılı olursa ve NEAR fiyatı 10,24 dolar barikatını aşarsa, boğalar bir sonraki hedef olarak mevcut seviyelerin yaklaşık %125 üzerinde duran 15,00 doları hedefleyecektir.
  • Diğer taraftan, 6,08 dolar desteğini kırarsa, altcoin fiyatının düşmesi mümkün. Haftalık zaman diliminde bu tabanın altında belirleyici bir kapanış, yükseliş tezini geçersiz hale getirir. Ayrıca, NEAR fiyatının 2,76 dolar desteğini yeniden ziyaret etmesi için tonu belirleyecektir.

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.