DOLAR 32,1945
EURO 34,9721
ALTIN 2.513,79
BIST 10.961,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

OnePlus 8 tanıtım tarihi açıklandı Galaxy S20, Xiaomi Mi 10 ve Huawei P40 gibi amiral gemilerinin tanıtılmasının ardından gözler OnePlus…

31.03.2020
A+
A-

OnePlus Twitter hesabındaki paylaşımda yeni amiral gemilerinin 14 Nisan 2020 – Salı günü tanıtılacağı belirtildi. Standart ve Pro olmak üzere iki farklı model karşımıza çıkacak, her iki cihaz da Qualcomm Snapdragon 865‘den güç alacak.

Standart modelde Full HD çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızı sunan delikli bir AMOLED ekran karşımıza çıkacak. Pro modelinde ise QHD+ çözünürlük sunan ve 120 Hz yenileme hızına sahip olan 6.78 inçlik delikli ekran göreceğiz.

Standart model üç arka kameraya, Pro modeli ise dört arka kameraya sahip. Daha yüksek kapasiteli bir batarya, hızlı ve ters kablosuz şarj desteği ve 30x dijital yakınlaştırma Pro modelini ön plana çıkaran özellikler arasında.

Tahmin edebileceğiniz gibi her iki telefon Android 10 işletim sistemi ve OxygenOS arayüzü ile kutudan çıkacak. Tüm bunlara ek olarak markanın OnePlus 8 Lite adında uygun fiyatlı bir telefonu piyasaya sürmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.