DOLAR 32,2892
EURO 34,6521
ALTIN 2.410,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

LG Apple’dan iPhone 12 siparişi aldı Yeni gelen bilgilere tarafından LG’nin Apple’dan ciddi miktarda iPhone 12 siparişi almış durumda. İşte merak…

28.05.2020
A+
A-

Yeni gelen bilgilere göre Apple, yeni iPhone 12’ler arasında OLED ekran taşıyan modeller için LG’den 20 milyon ekran siparişi vermiş durumda. Gerçekte LG ve Apple ortaklığı, yeni gündeme gelmiş bir ortaklık yok. Apple’ın MacBook ve iMac elde etmek üzere dağıtılmış modellerinin ekranlarında LG ismi kendini gösteriyordu. Ancak Apple’ın OLED ekranlı iPhone üretimine geçmesi ile birlikte Samsung’dan ekran tedariği arttırılmıştı.

LG ise yalnızca LCD ekran taşıyan iPhone modelleri için manâlı miktarda üretim yapıyordu. Şu Anda de Apple’ın OLED ekran için Samsung’un yanında LG’den de iPhone 12 siparişi verdiği detayına ulaşıldı. Samsung’un ise 55 milyonluk bir sipariş aldığı yönünde ifadeler bulunuyor.

iPhone 12 USB-C ile mi gelecek?

iPhone 12 özellikleri ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Derhal de iPhone 12 USB-C konusunda detaylar ortaya çıktı!

Bu sene Apple’ın 5.4 inç iPhone 12, 6.1 inç  iPhone 12 Max, 6.1 inç  iPhone 12 Pro ve 6.7 inç iPhone 12 Pro Max modellerini duyurması bekleniyor. Bu da gerçekte Apple’ın geçtiğimiz yıldan daha fazla OLED ekran kullanacağı anlamına geliyor. Ortaya meydana çıkan bu pozitif imal süreci de LG göre karşılanacak gibi görünüyor. LG’nin üretimlerinin daha fazla iPhone 12 Max modelinde 6.1 inç ekranı için olacağı belirtiliyor.

Aslında bu noktada dağıtılmış soru işaretleri de gündeme geldi. Hatırlatmak icabında daha önce Google Pixel modellerindeki LG üretimi ekranlarda çeşitler sorunlara ilişkin bilgiler açıklama edilmişti. bununla beraber dağıtılmış LG Mobile’ın akıllı telefon modellerinde de ekran sorunları ile karşılaşılmıştı. LG ve Apple ortaklığı söz konusu olduğunda, yeni OLED ekran üretim sürecinin nasıl gelişeceği de merak konusu olmuş durumda.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.