DOLAR 32,1920
EURO 34,9676
ALTIN 2.512,30
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Ödüllü Bulmaca Oyunu Mulled 2, Android ve iOS İçin Yayınlandı

26.10.2020
A+
A-

Akıllı telefonlarımızdaki uygulama mağazalarında gerçekten çok fazla sayıda oyun bulunuyor. Ancak bu oyunların hatırı sayılır bir kısmı farklı oyunların klonu olmaktan ya da keyif vermeyen ve eğlendirmeyen bir oynanışa sahip olmaktan çok uzak. Bu kadar oyunun arasında keyif veren bir oyun bulmak ise oldukça zor oluyor.

Bu haberimize konu olan Mulled 2, tüm bunlardan sıyrılmayı başarabilen bir oyun. Eğer ki bulmaca türündeki oyunları seviyorsanız bu oyuna bir şans verebilirsiniz. Mulled 2, Ürdün’de düzenlenen Pocket Gamer Connects’te Big Indie Pitch ödülünün sahibi olmayı da başarmıştı.

Oynaması ücretsiz bir bulmaca oyunu

(Mulled 2 oynanış videosu)

Hako Games tarafından geliştirilen oyun, adından da anlaşılabileceği gibi bir devam oyunu. Mulled 2, Mulled: A Puzzle Game‘in mekaniklerini koruyarak yoluna devam ediyor. Oldukça basit bir tasarıma sahip olan oyunda amaç, beyaz pulları sarı noktalara sürüklemek.

Oyunda toplamda 100 bulmaca bulunuyor ve bulmacaların temel çözüm prensibi tamamen yukarıda anlattığımız gibi işliyor. Eğer ki 100 seviyenin tamamını bitirdiyseniz Mulled 2’de bulunan seviye oluşturma aracıyla kendi bulmacalarınızı da oluşturabiliyorsunuz. Ancak bununla uğraşmak istemezseniz, diğer kullanıcılar tarafından hazırlanmış bulmacaları da oynayabilirsiniz.

Pocket Gamer’da yer alan habere göre Hako Games’in kurucuları Abdullah Konash ve Ahmad Al-Haddad, ilk Mulled oyunuyla da 2013 yılında Mobily Developer Ödülü kazanmayı başarmışlardı. Ayrıca Suudi Arabistan merkezli Hako Games’in Steam’de yayınladıkları Shout of Survival adında da bir oyunu bulunuyor.

Mulled 2İNDİR Mulled 2İNDİR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.