DOLAR 32,3633
EURO 34,6915
ALTIN 2.392,12
BIST 10.162,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, 2021’de Geliyor

01.11.2020
A+
A-

Supermassive Games’in korku oyunları serisi The Dark Pictures Anthology’nin ikinci oyunu Little Hope, geçtiğimiz ekim ayının son haftasında çıkışını gerçekleştirmişti. Little Hope’un çıkışının hemen ardından geliştirici firma, serinin üçüncü oyunu olacak The Dark Pictures Anthology: House of Ashes’i de duyurdu.

Duyurusu yayınlanan bir tanıtım videosuyla birlikte gerçekleştirilen yeni oyun, önümüzdeki yıl içerisinde oyuncuların karşısına çıkacak. Bu noktada oyunun çıkışı için net bir tarih belirtmeyen geliştirici ekip, yalnızca ‘2021’ demekle yetindi.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes tanıtım videosu:

Geçtiğimiz günlerde çıkışını gerçekleştiren Little Hope’ta 4 üniversite öğrencisi ve profesörleri, terk edilmiş bir kasaba olan Little Hope’ta mahsur kalıyor. Yoğun sisin içindeki 4 öğrenci ve profesörün, korkunç hayaletler ruhlarını cehenneme sürüklemeden önce bu hayaletlerin amacının ne olduğunu çözmeleri gerekiyor.

Yaklaşık bir dakika uzunluğunda olan House of Ashes fragmanı ise engebeli dağlık bir arazide uçan Amerikan helikopterlerini gösteriyor. Videonun başında Amerikan askerleri, dinleyicinin “inanmayacağı” bir şey tarafından saldırıya uğradıklarını söylüyor. Sonrasında bir anlatıcı, ölülerin inlemeye gittiği eski bir yeraltı dünyasından bahsediyor.

Supermassive Games’in korku oyunu serisi The Dark Pictures Anthology 2019 yılında Man of Medan ile başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Little Hope ile devam eden seri, önümüzdeki yıl da House of Ashes ile boy gösterecek.

Seride yer alan her iki oyuna da Steam üzerinden sahip olabilirsiniz. Buradaki bağlantıya tıklayak The Dark Pictures Anthology: Man of Medan’ın Steam sayfasına ulaşabilir, oyunu 98,34 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Buradaki bağlantı üzerinden de 149 TL’den satışa sunulan serinin ikinci oyunu Little Hope’un Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.