DOLAR 32,5440
EURO 34,8790
ALTIN 2.429,98
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Netflix’te bu hafta: 5 muhteşem film Corona virüsü nedeniyle evden çıkmanın pek mümkün olmadığı şu günlerde kaliteli film ve dizi arayışı…

03.04.2020
A+
A-

6 Underground 

Michael Bay tarafından yönetilen ve Paul Wernick ve Rhett Reese tarafından yazılan 6 Underground, 2019 yılının sonunda vizyona girdi. Aksiyon / gerilim türündeki filmde Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Corey Hawkins, Ben Hardy ve Dave Franco yer alıyor.

La Case de Papel 4. sezon yayınlandı! İşte ilk tepkiler

Dizi ve film denildiğinde ilk akla gelen platforma dönüşen Netflix, La Casa De Papel 4. sezon ile karşımıza çıktı. Yoğunluk nedeniyle Netflix çöktü! İşte yeni sezonun detayları

Spenser Kanunları

Spenser Confidential, Peter Berg tarafından yönetilen Spenser Kanunları‘nda Mark Wahlberg baş rolde karşımıza çıkıyor. Sistemden dışlanan ve hapse giren iyi polis Spenser’ın kirli polislere ve kartellere karşı verdiği mücadeleyi izliyoruz. Özellikle Spenser’ın eski sevgilisiyle olan diyalogları oldukça keyifli.

Karakomik Filmler

Cem Yılmaz’ın iki film birden konsepti ile ortaya çıkan Karakomik Filmler: 2 Arada ve Kaçamak olmak üzere iki orta metrajlı Türk yapımı komedi filmine ev sahipliği yapıyor. Tabi, Gora tarzı bir yapım beklememek gerekiyor.

Ancak, filmler türlerinin güzel örnekleri. İlk film 2 Arada psikolojik gerilim türüne biraz göz kırpıyor olsa da, ikinci film yani Kaçamak daha eğlenceli. Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ozan Güven, Cem Davran, Cemre Ebuzziya ve Uraz Kaygılaroğlu her iki filmde sıkça göreceğiniz isimler.

The Platform

Bir hapishanede üzeri yiyecekle kaplı bir platform kat kat aşağı iner. Üst katlardaki mahkumlar doyasıya yerken alttakiler aç ve çaresiz kalır. İsyan kaçınılmazdır. Oldukça farklı bir yapım olan The Platform son dönemde yoğun ilgi gören filmlerin başında geliyor.

Galder Gaztelu-Urrutia tarafından yönetilen filmin senaryosu David Desola, Pedro Rivero tarafından yazıldı. Şubat 2020 itibariyle izleyici karşısına çıktı.

The Player One

Bir kitap uyarlaması olan film, birçok kişinin beğeneceğini düşündüğümüz bir yapım. Özellikle bilgisayar oyunu sevenlerin beğeninisi kazanan filmde sanal gözlükler ile başlayan macera avatarlara, süper kahramanlara kadar ulaşıyor.

Ready Player One, yönetmenliği Steven Spielberg tarafından gerçekleştirilen ve Ernest Cline’nin aynı isimli romanından uyarlanan  Amerikan yapımı bilim kurgu / macera filmi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.