DOLAR 32,4720
EURO 34,8577
ALTIN 2.421,49
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Samsung Galaxy F41 özellikleri ve tasarımı sızdırıldı!

17.09.2020
A+
A-

Sahip olduğu model çeşitliliği ile tüketicilerin dikkatini çeken Samsung, bu kez de kamera odaklı Galaxy F41 ile rekabette öne çıkmayı hedefleyecek. Orta segmentte konumlanacak bu cihazın birçok detayı şimdiden gün yüzüne çıktı.

İlk olarak dikkat çeken sızıntı telefonun tasarımı oldu. Markanın diğer modellerinden alıştığımız damla çentik yapısıyla karşımıza çıkan cihazın sızan görselini aşağıda görebilirsiniz.

Samsung Galaxy F41 özellikleri için dün sızdırılan bilgilerde ekran detayları yer alıyordu. Ancak kısaca üzerinden geçmek gerekirse; cihazın ekran çözünürlüğü FHD+, DPI değeri de 420 olacak. Ayrıca telefon AMOLED teknolojisiyle karşımıza çıkacak.

Akıllı telefon Exynos 9611 işlemcisinden gücünü alacak. Bu işlemciyi markanın; Galaxy M31 ve A51 modellerinde de görüyoruz. 10 nm üretim sürecinden çıkan ve 8 çekirdekli yapıya sahip Exynos 9611’de 2,3 GHz saat hızında Cortex A73 ve 1,7 GHz hızında Cortex A53 çekirdekleri bulunuyor. Sızıntılara göre telefonun RAM kapasitesi de 6 GB olacak. Ayrıca Galaxy F41’in daha dün ortaya çıkan performans testini aşağıda görebilirsiniz.

Kamera odaklı olacak bu cihazın arka tarafında üçlü bir kurulum görüyoruz. Bu kameralar hakkındaki detaylar henüz netlik kazanmadı. Ancak ana kameranın 64 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı ortaya çıktı.

Android 10 ile kutudan çıkması beklenen telefonun fiyatı için beklenen aralık 200-270 dolar arası oldu. Tanıtım tarihi için henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak Galaxy F41 önümüzdeki ay resmi olarak duyurulabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.