DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Microsoft Edge batarya süresinde rakiplerine meydan okuyor!

02.01.2018
A+
A-

Microsoft tarafından gerçekleştirilen testte üç aynı konfigürasyondaki Surface Book cihazda, üç farklı web tarayıcıda tek bir HTML5 formatlı video oynatılıyor.

Mozilla Firefox 9 saat 52 dakikada pes ederken, Google Chrome ise 13 saat 31 dakikayı görüyor. Son olarak Microsoft Edge ise 16 saat 8 dakikalık süre ile rakiplerini sollamış olarak görülüyor. Bu sürelerle Edge’in Firefox’tan yüzde 63, Chrome’dan ise yüzde 19 daha uzun süre video oynattığının altı çiziliyor.

Şirket ayrıca Chrome’dan daha hızlı ve güvenli gezinme deneyimi sunduğunu iddia eden bir video daha paylaşıyor. Apple Jetstream 1.1 benchmark ve NSS olta saldırısı site raporunda Microsoft tarayıcısı yüzde 48 daha hızlı ve yüzde 18 daha güvenli olarak karşımıza çıkıyor.

Tüm bu sonuçların ardından, kullanıcıların lider konumda olan Edge’e geçiş yapıp yapmayacağı ise merak konusu.

:: Sizin favori web tarayıcınız hangisi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.