DOLAR 32,3906
EURO 34,7999
ALTIN 2.401,07
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

For Honor hafta sonu ücretsiz oluyor!

03.05.2018
A+
A-

Oyuncular 3 Mayıs – 6 Mayıs tarihleri arasında For Honor oyununu ücretsiz olarak deneyebilecekler. Oyundaki 18 karakter, sunucular, PvP, PvE ve hikaye modları için de tam erişim hakkına sahip olunabilecek.

Bir güzel haber de oyunu severseniz indirim ile For Honor’ı kütüphanenize katabilecek olmanız. Xbox One ve PlayStation 4 oyun konsolu sahipleri için 3-15 Mayıs tarihleri arasında yüzde 67 indirim sunulacak. PC içinse yüzde 75 indirim 3 Mayıs tarihinde başlayacak. İndirimi Uplay platformunda 8 Mayıs ve Steam platformunda ise 7 Mayıs günü sona erecek.

Tanıtımları ile büyük ilgi toplayan ancak sunucu sorunları, başarısız maç eşleşmeleri ve mikro ödemeler yüzünden kullanıcılardan tepki gören oyun, ciddi anlamda oyuncu kaybetmişti. Daha sonra özelleştirilmiş sunucular, yeni oyun modları ve Starter Edition sürümleri ile durum kurtarılmaya çalışıldı.

Mevcut For Honor oyuncuları için Savaşçı Eğitim Programı (Warrior Training Program) da bu hafta sonu geri dönüyor. Bu program ile oyuna sahip olanlar ve oyuna sahip olmayanlar partner olup beraber en az 5 maç yapabilecekler. Oyuncular bu maçları tamamladıktan sonra 2 hafta boyunca yenilenmiş olan Şampiyon (Champion) durumunu elde edebilecek. Bu durum ile oyucular her maç sonrasında daha fazla XP ve sandık elde edebilecekler. Ayrıca, oyun içi 8,000 çelik de cabası.

For Honor nedir? Nasıl oynanır? #1
For Honor nedir? Nasıl oynanır? #1

For Honor nasıl oynanır? Oyunun mekaniklerini nasıl kolayca kendi lehimize çevirebiliriz? İşte tüm bunlar For Honor rehberlerimizle cevap buluyor. Bu videolarımızın bazıları canlı yayın bazıları da normal video olacak. Merak ettiklerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın. For Honor inceleme Rehber tadında For Honor yayını! Twitch yayınlarımız elbette For Honor ile sınırlı değil. Artık haftalık olarak Pazartesi ve Çarşamba günleri …

Oyunu uzun süre oynamış biri olarak oldukça keyif aldığımı da not olarak düşmek isterim.

:: Hafta sonu sunulacak ücretsiz For Honor olanağından faydalanacak mısınız?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.