DOLAR 32,2034
EURO 35,1213
ALTIN 2.472,32
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Mac Pro tekerlek kitinin fiyatı dudak uçuklattı Mac Pro tekerlek kiti fiyatı kullanıcıları şaşırttı. Yüksek fiyatıyla dikkat çeken Apple üretimi bilgisayarın…

16.04.2020
A+
A-

Mac Pro tekerlek kiti, Apple mağazada yerini aldı. Diğer aksesuarlara göre fiyatıyla öne çıkan tekerlek kiti, Türkiye’deki mağazada da yerini aldı. Yurt dışında 699 dolar gibi bir fiyatla satışan çıkan kit, Türkiye’de 5.599 TL fiyat etiketine sahip oldu. Ayrıca kredi kartına vade farksız 3 taksit imkanı da bulunuyor. Taksitle alışveriş yapıldığında aylık 1.866,33 TL ödeme yapılıyor.

Cihazın kendisine ait fiyat böylesine yüksek olunca 4 teker için böyle fiyat politikası yürütülmesi şaşırtmadı. Teker başına neredeyse 1400 TL fiyat belirlenmişken, bu aksesuar kitinin nasıl bir satış rakamı elde edeceği şimdiden merak konusu oldu.

Öte yandan aksesuarın Apple Türkiye sayfasında listelenmesine rağmen satışa açık olmadığı gözlemleniyor. Ürün, pandemi nedeniyle henüz tedarik edilmemiş olabilir. Ürünün ne zaman satışa çıkacağına dair bir bilgi ise henüz paylaşılmadı.

Ürünün bu fiyatla satışa çıkması yurt dışında da ilginç karşılandı. Yurt dışındaki kullanıcılar da 4 tekerlek için bu fiyatın yüksek olduğunu belirtiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.