DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Samsung telefonumu bul için yeni özellik!

25.08.2020
A+
A-

Telefonumu bul uygulamaları hali hazırda Wi-Fi ya da hücresel veri üzerinden kullanılan internet ile cihazları bulabiliyor. Ancak telefon çalınma vakalarında, genelde cihazların Wi-Fi antenlerine zarar verilerek, uzaktan erişimin önüne geçmeye çalışılıyor.

Samsung’tan Fortnite oyuncularına sevindirici haber

Samsung telefonlarda Fortnite oynamak mümkün. Fortnite Mobile uygulama mağazalarından kaldırılmıştı ancak Samsung cihazlarda oynanabiliyor.

Samsung’un ise yaptığı yeni güncellemeyle Find My Mobile uygulaması, Wi-Fi bağlantısı ya da hücresel veri olmadığında, yakında olan başka telefon ya da tabletlerin bağlantısından yararlanıp, telefonun yerinin tespit edilmesi için ping gönderiyor. Böylece internete bağlı olmasanız da çevrimdışı telefon bulma ile tüketicilerin mağduriyetleri giderilmeye çalışılmış.

Tabii ki bu durum Samsung telefonunuzun çalındığı yerin şehirleşmiş bir yer olmasına bağlı. Telefonun civarında başka bir akıllı cihaz olmadığında bu pingleme işlemi de haliyle gerçekleşmiyor. Özellikle şehirlerde akıllı telefon çalınma vakalarının yoğun yaşandığı düşünüldüğünde, Smasung telefonları bulmak eskisinden kolay olacak gibi görünüyor.

Akıllı saat hatta kablosuz kulaklıklardan da bu pinglemenin alınabileceğini de hatırlatalım. Özellik, Find My Phone uygulamasının 7.1.08.0 sürüm güncelleştirmesiyle karşımıza çıkacak. Bu güncelleştirme haberi XDA Developers yazarı Max Weinbach tarafından Twitter üzerinden paylaşıldı.

Samsung Find My Mobile uygulamasıyla gelen bu yeni çevrimdışı telefon bulma özelliğini nasıl buldunuz. Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.