DOLAR 32,4821
EURO 34,8539
ALTIN 2.422,47
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Marvel Sinematik Evreninde Yeni Bir Çağ Başlayacak: Ant-Man and Wasp: Quantumania’dan İlk Fragman Geldi

10.01.2023
A+
A-

Iron Man’in ilk solo filmi ile başladığı belirtilen Marvel Sinematik Evreni, She-Hulk dizisinin sezon finali ile birlikte 4. fazı bitirmişti. 5. Fazın ilk filmlerinin ise Black Panther: Wakanda Forever ve Ant-Man and Wasp: Quantumania olacağı açıklanmıştı.

Hatırlarsanız dün, Black Panther: Wakanda Forever filminden yeni bir TV reklamı yayınlanmış ve bu fragmanda yeni Black Panther, Namor ve Iron Heart gibi karakterleri de ilk kez bu kadar net bir şekilde görmüştük. Bugün ise Ant-Man and Wasp: Quantumania’dan ilk fragman yayınlandı.

Karşınızda Kang The Conqueror!

Marvel Sinematik Evrenini kuantum boyutu ile birleştirecek ve çoklu evrenlerin kapısını sonuna kadar açacak film olan Ant-Man and Wasp: Quantumania’nın fragmanına göz attığımızda pek çok detayı fark ediyoruz. Bunlardan ilki Scott Lang’in kızı Cassie’nin çizgi romanlardan tanıtığımız Stinger olarak bu evrene dahil olması. Wasp ile hemen hemen aynı kostüme sahip olan Stinger, Young Avengers’ın önemli üyelerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Ayrıca diğer yapımlarda Stinger’a ek olarak She-Hulk, Iron Heart (Black Panther: Wakanda Forever) ve Kate Bishop’ın (Hawkeye) da görülmesi yakın bir gelecekte Young Avengers’ın kuruluşuna şahit olabileceğimizi de gösteriyor.

Fragmanda ayrıca ilk olarak Loki dizisinde gördüğümüz Fatih Kang’ı da (Kang the Conqueror) net bir şekilde görüyoruz. Bu da Kang’ın Marvel Sinematik Evreni’ne bu film ile dahil olacağını bize gösteriyor. Ayrıca fragmanın son sahnelerinde Kang’ın Ant-Man’e “Eğer bana yardım edersen sizi evinize gönderebilirim ve sana daha çok zaman verebilirim.” dediğini duyuyoruz. Bu noktada Ant-Man’in Kang’ı kuantum evreninden çıkaracağı ve ölümünü erteleyeceği düşünülüyor. Ayrıca fragmanda Cassie’nin yaptığı bir cihaz yüzünden karakterlerimiz kuantum evrenine çekiliyor ve buradan çıkmak için bir yol arıyorlar.

Filmde ayrıca Bill Murray’in de rol alacağı bu fragman ile kesinleşmiş oluyor. Krylar karakterini canlandıracağı iddia edilen Murray’in hangi rolde olacağı ise henüz açıklanmadı. Ancak eğer iddialar doğruysa Krylar karakterini yakında açıklanması beklenen World War Hulk filminde de görebiliriz. Kendisi Hulk türünün evi olan Sakaar’daki bir savaş lordu olarak çizgi romanlarda yer edinmişti.

Hakkında şu anda onlarca teori bulunan Ant-Man and Wasp: Quantumania, 17 Şubat 2023, yani 5. fazın ilk filmi olan Black Panther: Wakanda Forever’dan tam 4 ay sonra vizyona girecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.