Bakan Yerlikaya, Çanakkale Yangınında Zarar Görenleri Ziyaret Etti
Bakan Yerlikaya, Çanakkale Yangını’nda zarar görenleri ziyaret ederek dayanışmayı yükseltti ve toplumun yaralarını sarmaya öncülük etti.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çanakkale merkezine bağlı Güzelyalı köyü çevresinde çıkan yangınlar nedeniyle etkilenen vatandaşları ziyaret etti. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda hayati gelişmeleri yerinde incelediklerini ifade etti.
Yangın nedeniyle tahliye edilen vatandaşların geçici barınma noktası olan Terzioğlu KYK Yurdu’na giderek onlara bilgi verdi. Çanakkale yangınında sahada görev yapan ekiplerin kapsamlı dağılımı da şöyle aktarıldı: bin 645 personel, 19 hava aracı, 489 kara aracı, 12 STK′dan 145 gönüllü, 8 ilden 13 araç, 94 arama-kurtarma personeli ve Çanakkaleli vatandaşlarımız seferberlik ruhuyla destek verdi.
“Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun” ifadelerini paylaşan Bakan Yerlikaya, sürecin başladığı andan itibaren yapılan çalışmaları da değerlendirerek>