DOLAR 32,5025
EURO 34,7419
ALTIN 2.495,39
BIST 9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Gece Tükettiğiniz Bu Besinler Vücudu Temizliyor

15.07.2020
A+
A-

Bazı besinleri gece tükettiğinizde vücudunuzun temizlenmesine yardımcı olduğunu biliyor muydunuz? Uzmanların da önerdiği ve gece tüketildiğinde vücudu toksinlerden arındıran besinler kilo vermenize de yardımcı olmaktadır.

Bu Besinler Gece Vücutta Mucizeler Yaratıyor

Bu besinleri gece tüketerek hem faydalarından daha iyi şekilde yararlanacak hem de dümdüz bir karna sahip olabileceksiniz. İşte gece yediğinizde faydasını daha fazla göreceğiniz o besinler…

KARPUZ

Karpuzlar içi lif ve su dolu tüketilmesi gereken en önemli besinlerden biridir. Yatmadan önce karpuz yemek dümdüz bir karna sahip olmasının yanında, bu besin maddesi, vücudunuzda fazla bulunan sıvıların giderilmesi için gerekli olan bir mineraldir.

DOMATES

Çoğu insan domatesi sever. Bir miktar protein ile bu besini birleştirerek tükettiğinde sağlıklı bir akşam yemeği için muazzam bir seçenek elde etmiş olursunuz. Domateslerin içi antioksidanlar ile doludur. Genel olarak birçok faktörden dolayı vücuda katkı sağlar. Domates, vücutta oluşabilecek iltihaplanma ve sıvı tutulması ile mücadele eder.

ZEYTİNYAĞI

Sızma zeytinyağında bulunan oleik asit gibi yağ asitleri vücudunuzda karın bölgesinde bulunan daha dayanıklı yapıda olan ve parçalanması oldukça zor olan yağların parçalanmasına yardımcı olur. Gece yatmadan önce içeceğiniz bir kaşık zeytinyağı ile karın yağlarının erimesinin mümkün olduğu söylenmektedir.

ENGİNAR

Karaciğer sağlığına iyi gelen enginar, akşam yemeği için mükemmel bir seçenek olacaktır. Sonuçta tahmin edebileceğiniz gibi bu organınız gece boyunca vücudunuzda detoks etkisi sağlar.

İLİşKİLİ HABERLER Normalleşme Sürecinde Sağlıklı Beslenmenin Yolları

Normalleşme Sürecinde Sağlıklı Beslenmenin Yolları

Tüketebileceğiniz En Sağlıklı Besinler

Tüketebileceğiniz En Sağlıklı Besinler

Kahvenizi Daha Sağlıklı Bir Hale Getirin!

Kahvenizi Daha Sağlıklı Bir Hale Getirin!

Sağlıklı Patlamış Mısır Nasıl Yapılır?

Sağlıklı Patlamış Mısır Nasıl Yapılır?

İLİşKİLİ GALERİLER Sağlıklı Bir Yaşam İçin Geç Değil!

Sağlıklı Bir Yaşam İçin Geç Değil!

Genç Bir Beyin Sağlıklı Vücutta Bulunur!

Genç Bir Beyin Sağlıklı Vücutta Bulunur!

Sağlıklı Saçlara Kavuşmak İçin Bunları Yapın!

Sağlıklı Saçlara Kavuşmak İçin Bunları Yapın!

Sağlıklı Yaz Salataları

Sağlıklı Yaz Salataları

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.