DOLAR 32,2668
EURO 35,0770
ALTIN 2.465,78
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Liquidite Protokolü LENX ve Hile İddiaları

Liquidite Protokolü LENX ve hile iddiaları hakkında detaylı bilgiler. LENX tokenı ve protokolü ile ilgili güncel gelişmeleri buradan takip edin.

31.03.2024
A+
A-

Liquidite protokolü LENX, son zamanlarda AstroBoy takma adlı bir kullanıcının ortaya attığı hile iddialarıyla sarsıldı. Etherscan verilerine göre, LENX Finance kurucuları John Kim ve Paul’un adı karıştığı bir dizi transfer gerçekleşti.

LENX Cüzdanından Binance’ye 10 Milyon Dolar Aktarıldı

LENX Cüzdanından Binance'ye 10 Milyon Dolar Aktarıldı

Çeşitli raporlara göre, LENX cüzdanından yaklaşık 10 milyon doların çekilip Binance hesabına bağlı bir cüzdana aktarıldığı iddia ediliyor. Bu durum yatırımcılar arasında endişeye neden oldu ve protokol ekibinin iletişim eksikliği durumu daha da karmaşık hale getirdi.

Altcoin Fiyatında Değer Kaybı

CoinGecko’dan alınan verilere göre, LENX XD tokenı Ocak ayında 0,26 dolardan satılırken, şu anda değeri 0,02 dolara kadar düştü. Bu durum topluluk içinde tedirginlik yarattı ve soru işaretleri oluşturdu.

Kurucuların Açıklama Yapmaması

Kurucuların Açıklama Yapmaması

Kurucu ortak John Kim’in konuyla ilgili yeterli açıklama yapmaması ve diğer kurucu ortak Paul’un soruşturmaları sürdürmesi durumu daha da karmaşık hale getiriyor. Ekibin, fonun aktarıldığı hesabı dondurma ve kısmi geri çekme kararı alması ise bazı endişeleri giderdi.

Kripto Dolandırıcılıklarındaki Artış

Kripto Dolandırıcılıklarındaki Artış

LENX Finance’deki bu olay, kripto dolandırıcılıklarının arttığı bir dönemde geldi. FBI’nın yayınladığı rapora göre, kripto dolandırıcılıklarından kaynaklanan zararlar hızla artıyor ve bu durum endüstride ciddi riskler oluşturuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.