DOLAR 32,5633
EURO 34,9936
ALTIN 2.449,25
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

watchOS 6.1 güncellemesi geldi! Detaylar neler?

01.10.2019
A+
A-

Ana güncellemeler arasında yer almayan watchOS 6.1, ara bir güncelleme olarak kullanıcıların karşısına çıktı. watchOS 6 yazılımında bulunan 3 ufak hata, yeni değişiklik sayesinde ortadan kalktı. Peki, ortadan kaldırılan hatalar neler?

İlk etapta kullanıcılardan bilgi toplayan Apple, aldığı geri bildirimler eşliğinde yazılımsal performans konusunda çeşitli iyileştirmeler yaptığını açıkladı. Söz konusu iyileştirmeler, performans optimizasyonu ile güvenlik güncellemelerinin yanı sıra performans gelişimini de sağlıyor.

iOS 13.1.2 güncellemesi çıktı! İşte yenilikler

iOS 13 sürümü henüz ikinci haftasını doldurmadı. Ancak, kısa süre içerisinde yayınlanan iOS 13.1 ve iOS 13.1.1 sürümlerinin ardından bu kez iOS 13.1.2 güncellemesi yayınlandı.

watchOS 6.1 güncellemesi vasıtasıyla düzeltilen hatalar şu şekilde:

— Mickey Mouse ve Minnie Mouse ikilisinin bulunduğu saat sisteminin saati söylememe sorunu çözüldü.

—  Takvimin etkinlikleri göstermeme durumu düzeltildi.

— Ekran ayarlarında veri kaybının yaşanmasına neden olan bir hata silindi.

watchOS 6.1 nasıl yüklenir?

Eğer kablosuz bir ağ desteği ile internete bağlanan bir Apple model akıllı saate sahip iseniz şu yolu izlemeniz yeterli: “Ayarlar” –> “Genel” –> Yazılım güncellemesi.

Bunu gerçekleştirmenin bir diğer yolu daha var. iPhone model cihazınızdan Apple Watch isimli uygulamayı açın ve şu yolu takip edin: Saatim –> Genel –> Yazılım güncellemesi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.