DOLAR 32,2905
EURO 35,0372
ALTIN 2.478,21
BIST 10.563,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Lenovo yeni taşınabilir monitörünü tanıttı! Lenovo yeni taşınabilir monitörünü tanıttı. İşte Lenovo ThinkVision M14t özellikleri ve fiyatı başta…

09.07.2020
A+
A-

Geçtiğimiz sene Mobil Dünya Kongresi’nde firma tarafından duyurulan modelin eski versiyonunda dokunmatik özelliği olmasa da bizlere rahat bir kullanım hissi veriyordu. Duyurulan ThinkVision M14t ise 14 inçlik bir büyüklüğe sahip olacak.

Bunun yanında sağladığı dokunmatik ekran özelliğiyle ekran üzerinde çizim yapmak isteyen kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyecek. Öyle ki bilgisayarınız dokunmatikliği desteklemese bile, bu ekran sayesinde kullanabileceksiniz.

Dilerseniz dik, dilerseniz yapay olarak kullanacağınız ekran taşınabilir olduğundan dolayı rahat bir deneyim sunuyor. Lenovo sisteme dahil ettiği bir eklentiyle de elinizde tutmanıza gerek kalmadan kullanmanızı vaat ediyor.

300 nit ekran parlaklığı sunan ThinkVision M14t, bu sayede gözleri yormuyor ve dış ortamlarda da ekrana yansıyan güneş ışınlarını bloke ederek net bir görüntü sağlıyor. Ayrıca bünyesinde iki adet USB Type-C giriş desteği barındıran ekran, size veri transferi yapabilirken,  rahatlıkla cihazınızı şarj etme imkanını sağlıyor.

Lenovo ThinkVision M14t ne kadar?

Firma tarafından yapılan açıklamalar ise Eylül ayı itibariyle piyasada yerinin alacak olan cihazın 449 dolar (3080 Türk lirası civarı) fiyatıyla piyasaya çıkması bekleniyor. Cihazın Türkiye pazarına girip girmeyeceği ise merak konusu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.