DOLAR 32,5552
EURO 34,8986
ALTIN 2.437,26
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Tesla, Elektrikli Kamyonu Semi’nin Ne Kadar Hızlı Olduğunu Gösteren Pist Videosunu Yayınladı

15.03.2021
A+
A-

Tesla’nın taşımacılık sektörünün tüm çehresini değiştirmesi beklenen elektrikli tırı Semi‘nin yollardaki yeni görüntüleri paylaşıldı. Tesla’nın resmi Twitter hesabından paylaşılan videoda, geleneksel tırlardan çok daha hızlı olan tırın ne kadar hızlı ve farklı olduğunu da görüyoruz. 0 – 60 mil / saat hızı 5 saniye olan Tesla Semi’nin pistten gelen görüntülerine baktığımızda, elektrikli tırın sanki spor otomobilmiş gibi hızlandığını görüyoruz. 

Semi’nin daha önceki videolarında da duyduğumuz gibi tırın Model 3’ten türetilmiş dört elektrikli motorundan geldiği belli olan uğultulu bir sesi var. Bir vızıltı şeklinde çıkan bu ses, tırın normal olarak Tesla’nın diğer otomobillerinden daha yüksek sesle çalıştığını gösteriyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.