DOLAR 32,3744
EURO 34,9769
ALTIN 2.326,12
BIST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

League of Legends oyun zamanına kısıtlama geliyor

20.05.2018
A+
A-

League of Legends’a yakın bir vakitte gelecek olan Clash modu, 5’e 5 bir turnuva sistemi. Sistem tarafından herhangi bir oyuncu eşleşmesinin yapılmadığı bu mod da kullanıcılar, kendi takımlarını daha önceden oluşturmak zorundalar.

Riot Games, bu mod ile alakalı detayları resmi web sitesi üzerinden iletirken, en öne çıkan şey oyunun zaman sistemindeki değişiklik oldu.

Oyuncular; Clash modunda oynarken, oyun süresi 60.dakikayı aştığı zaman oyun otomatik olarak Sudden Death özelliğini aktifleştirecek. Bu özelliğin aktifleşmesi ile birlikte minyonlar, kuleler, inhibitörler ve nexus, çok daha kolay bir şekilde yok edilebilecek.

65. dakikanın başlaması ile birlikte oyunda bulunan yapılar, kendilerine zarar vermeye başlayacaklar.

70. dakikada ise oyun, bir takımı otomatik olarak hükmen galip edecek. Lakin oyunun galip edecek takımı ne şekilde belirlediğine Riot’ın resmi dökümanında yer verilmemiş.

25 Mayıs’ta geliyor

Merakla beklenen Clash modu, 25 Mayıs tarihinde oyuncular ile buluşacak.

Oyuncuların arkadaşlarıyla birlikte başarı basamaklarını adım adım tırmanabilecekleri yeni turnuva modu her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar oynanabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.