DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Oppo Find X2 Lite tanıtıldı! İşte özellikleri Oppo’nun ilgiyle beklenen telefonu nihayet tanıtıldı. Oppo Find X2 Lite özellikleri ve fiyatı resmileşti…

20.04.2020
A+
A-

Firmanın amiral gemisi olan Find X2’nin piyasaya sürülmesiyle, Lite versiyonu için de söylentiler başlamıştı. Bu beklentiler doğru çıktı ve cihazın Lite modeli tanıtıldı. Oppo Find X2 Lite özellikleri ve fiyatı ile orta üstteki segmentte rekabet edecek.

Find X2 Lite ekran özellikleri ile uyarı çekiyor. FHD+ çözünürlüğe ve 20: 9 en boy oranına sahip cihazın ekran büyüklüğü ise 6.4 inç oldu. OLED teknolojisi kullanılan ekran aynı zamanda 60 Hz onarım hızını da destekliyor. Ekran altı parmak izi okuyucusuna da sahip aygıt, Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Ayrıca telefonun azami parlaklığı da 600 nit olarak açıklandı.

5G desteğine sahip bu cihaz, işlemci gücünü Snapdragon 765‘cilt alıyor. Smart 5G özelliğine sahip olan telefon, ağın uygunluk duruma yan olarak 5G ve 4G arasında geçiş sağlayabiliyor. öte taraftan RAM kapasitesi 8 GB olan telefonun, 128 GB da dahili depolama alanı var.

Oppo Find X2 Lite özellikleri ile ilgili detaylara şimdi de kamerayla devam edelim. Akıllı telefon, kamera özellikleriyle de iddialı bir konuma gelmeyi hedefliyor. 4’lü arka kamera kurlumuna sahip olan Find X2 Lite’ın asıl kamerası 48 Megapiksel çözünürlüğe ve f/1.7 diyafram değerine sahip. Bu kameraya ise 8 Megapiksel geniş açılı ve makro lens,  2 Megapiksel monokrom lens ile 2 megapiksel portre lensi eşlik ediyor. Ön tarafta ise damla çentik içerisinde konumlanan selfie kamerası yer alıyor. Bu kamera da 32 Megapiksel çözünürlüğe ve f/2.0 diyaframa sahip olarak karşımıza çıkıyor.

Cihazın batarya kapasitesi ise 4025 mAh olarak duyuruldu. 20 dakikada yüzde 50 şarja ulaştığı söylenen cihazın, VOOC 4.0 hızlı şarj teknolojisi ile birlikte geliyor.

Oppo Find X2 Lite fiyatı

Oppo Find X2 Lite özellikleri ile birlikte Oppo Find X2 Lite fiyatı da açıklandı. Telefon, Avrupa’da 500 euro‘dan alıcı bulacak. Bugünkü kur ile fiyatı vergileri hesaba katmadan çevirdiğimizde 3 bin 800 lira gibi bir fiyat karşımıza çıkıyor. Telefonun ülkemize gelmesi durumunda yerinde bir fiyatla çıkma şansı çok düşük diyebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.