DOLAR 32,4915
EURO 34,9207
ALTIN 2.436,78
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

La Case de Papel 4. sezon yayınlandı! İşte ilk tepkiler Dizi ve film denildiğinde ilk akla gelen platforma dönüşen Netflix, La Casa De Papel 4. sezon ile karşımıza…

03.04.2020
A+
A-

Türkiye saati ile 10:00‘da 4. sezon yayınlandı. Uluslararası bir çok ödül alan İspanyol yapımı dizinin 4. sezonu için açılan hashtag: #LaCasaDePapel4 saatler boyunca Twitter’ın gündeminde kaldı. Merak edilen bölüm isimleri de netleşti.

– Oyun Bitti
– Berlin’in Düğünü
– Anatomi Dersi
– Paso Doble
– 5 Dakika Önce
– Teknik Nakavt
– Çadırı Vurmak
– Paris Planı

Yoğunluk nedeniyle Netflix çöktü

Dizi yayınlandıktan hemen sonra erişim problemi yaşanmaya başlandı. İnternet sitesini ziyaret edenlere bir hata olduğu ve diğer içeriklere ulaşabileceği belirtilirken, yaklaşık 10 – 15 dakika içerisinde sorun çözüldü. Ancak, bu süre zarfında binlerce kullanıcı “Netflix çöktü” başlıklı paylaşımlar yaptı.

Buraya tıklarak doğrudan Netflix üzerinden 4. sezonu izleyebileceğiniz sayfaya ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki fragman Uluslararası Emmy Ödülleri, Premios Fénix ve Premios Iris’te En İyi Drama ödülünü kazanan bu sürükleyici suç dizisinin yeni sezonu hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır.

Anlık Bne #LaCasaDePapel4 pic.twitter.com/34JlqG7vNY

— Hasan (@Hasanz08) April 3, 2020

GÜNE BÖYLE BAŞLIYORUM, HERKES YERLERİNE GEÇSİN #LaCasaDePapel4 pic.twitter.com/0Y5BTX8Qtl

— ?yasin? (@yasindiyebirixx) April 3, 2020

Artık bir dk daha bekleyecek gücümüz kalmamıştır.
#LaCasaDePapel4 pic.twitter.com/iemtZcKFa3

— Mehmet Başkale (@mehmetbaskle) April 3, 2020

Özetini bile atlamam bebeğim. Seni çok özledim #LaCasaDePapel4 pic.twitter.com/NnufNN9F18

— Hande Erim (@HandeErim3) April 3, 2020

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.