DOLAR 32,3596
EURO 34,7347
ALTIN 2.393,18
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Xiaomi Pocophone F1 sahiplerine güncelleme müjdesi!

11.12.2018
A+
A-

Geride bıraktığımız aydan bu yana söz verdiği gibi akıllı telefonlarına Android Pie güncellemesini yayınlamaya devam eden teknoloji devinin son durağı ise, Xiaomi Pocophone F1 oldu. En ucuz Snapdragon 845 işlemcili POCO F1 yeni Android güncellemesi ile birlikte tabiri caizse hızına hız kattı.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ay kullanıcılara kapalı beta şeklinde sunulan güncelleme sonunda, tüm Pocophone F1 kullanıcılarına OTA olarak dağıtılmaya başlandı.

Yeni güncellemenin haricinde ise POCO F1 Xiaomi‘nin yeni arayüz tasarımı olan MIUI 10 arayüzüne de kavuşmuş oldu. Xiaomi Pocophone F1 Android Pie güncellemesi ile birlikte kullanıcılara ne gibi yenilikler sunulacak? Gelin, yakından bakalım.

MIUI 10 arayüzü POCO F1 için ne gibi yenilikler sunuyor?

MIUI 10, yapay zeka teknolojisi sebebi ile en büyük güncellemelerden birisi. Bu teknoloji sayesinde derin öğrenme kullanılarak uygulamaların yükleme süresi, uygulama kullanım davranışları odaklı olarak düşürülüyor.

Ek olarak, tek kamera ile bokeh etkisi Xiaomi Mi 5 ve Xiaomi Mi Note 2 gibi modellere de getirilebiliyor. Ayrıca yeni sürüş moduakıllı ev aygıtları yöneticisi ve diğer yeniliklerle Xiaomi akıllı telefon kullanıcıları için önemli geliştirmeler sağlanıyor.

Xiaomi Poco F1 özellikleri neler?

Xiaomi’nin bir süredir gündemde yer alan yeni favorisi Poco F1, 2.8 GHz saat hızında çalışan Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alıyor. Rakiplerinden farklı olarak ise modelde ısıyı %300 daha hızlı dağıtabilen LiquidCool soğutma teknolojisi kullanıyor.

Sektörde görmeye alıştığımız cam arka yüzeylerin aksine Poco F1 modelinde çok daha dayanıklı ve daha uygun fiyatlı sert kaplamalı polikarbonat kullanılmış. Ancak özel üretim bir çok daha dayanıklı sürümün çok yakında geleceğininde sinyalleri Ağustos ayında düzenlenen etkinlikte verilmişti.

6.18 inç büyüklüğünde çentikli bir ekrana sahip olan model, Full HD+çözünürlük sunuyor. Yapay zeka destekli 12 Megapiksel ve 5 Megapiksellik arka kameraya ek olarak 20 Megapiksellik ön kamera modelde kullanılmış.

6 ve 8 GB RAM seçeneklerinin bulunduğu modelin 64, 128 ve 256 GB dahili depolama seçenekleri mevcut. Quick Charge 3.0 destekli 4000 mAh bataryadan gücünü alan Poco F1, özelleştirilmiş MIUI arayüzünü kullanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.