DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Yeni evlenecekler, evini yenileyenler! İndirim başladı MediaMarkt hem yeni evlenecekler hem de evini yenileyecekler için indirimleri başlattı. Peki, kampanyada…

17.07.2020
A+
A-

Yeni bir ev kurarken ya da ev yenilerken, satın alınacak ürünlerin uygun fiyatlı olması son derece önemli. Eğer siz de eviniz için bir satın alma gerçekleştirmeyi planlıyorsanız, MediaMarkt indirimleri tam size göre.

17 Temmuz günü başlayan kampanya 19 Temmuz‘a kadar devam edecek ve indirimleri hem mediamarkt.com.tr‘de hem de MediaMarkt mağazalarında geçerli olacak.

Peki bu indirimde hangi ürünler öne çıkıyor?

Evlerin olmazsa olmazları arasında ütüler yer alıyor. Dolayısıyla Philips Azur Buharlı Ütü de kampanyanın öne çıkan ürünleri arasında. Ütünün fiyatı kampanya kapsamında 749 TL’den 699 TL’ye inmiş durumda. Ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bosch SMS44DW00T A+ Enerji Sınıfı 4 Programlı Bulaşık Makinesi de kampanya kapsamında 2.499 TL’den 2.299 TL’ye satın alınabiliyor. Eğer evinizde bir bulaşık makinesi ihtiyacınız varsa bu 200 TL’lik indirimi kaçırmayın! Ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Eğer çamaşır makinesi satın almayı planlıyorsanız, Electrolux’ün EW6F4923EB CM A+++ Enerji Sınıfı 9Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi, 3.199 TL yerine 2.299 TL’ye satın alınabiliyor. Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kampanya kapsamında öne çıkan bir diğer ürün ise Samsung’un 55 inçlik televizyonu. 5.349 TL fiyat etiketine sahip TV, kampanya boyunca 5.099 TL’ye satın alınabiliyor. 139 Ekran Uydu Alıcılı Smart Ultra HD 4K LED TV için elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.