DOLAR 32,2005
EURO 34,9908
ALTIN 2.508,02
BIST 10.708,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Kripto Para Piyasasında Alım Sinyali: CoinGlass Verileri

CoinGlass verileri ile kripto para piyasasında alım sinyali belirlemek artık daha kolay! CoinGlass analizleri ile yatırımlarınızı daha bilinçli şekilde yönlendirebilirsiniz.

03.04.2024
A+
A-

Nisan ayında kripto para piyasasında hakim olan duygu korku oldu. Kripto para birimleri kısa süre içinde yüzde 5’in üzerinde değer kaybetti. Bu nedenle, birçoğu şu anda “dipten al” sinyali olabilecek aşırı satımda. Kripto analisti Vinicius Barbosa, CoinGlass verilerini kullanarak 2 kripto paranın alım sinyali verdiğini söylüyor.

Kripto Para Piyasasında Yaşanan Değişimler

Kripto Para Piyasasında Yaşanan Değişimler

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto para piyasası bugün kan banyosu yaptı. Olayların şaşırtıcı bir dönüşüyle, kripto manzarası birkaç gün içinde yükselişten düşüşe geçti. CoinGlass’a göre, özellikle genel Göreceli Güç Endeksi (RSI) bunu 4 saatlik ortalama 35,33 RSI ile kanıtlıyor.

  • Şu anda birçok kripto para birimi 4 saatlik momentum göstergesinde zayıf ile aşırı satım arasında seyrediyor.
  • Bu durum genel bir trendin tersine döndüğünü ve ileriye dönük bir düşüş hakimiyetini gösteriyor.
  • Bilgili yatırımcılar için bu çöküş, alım fırsatı yaratabilir.

Near Protocol (NEAR) Alım Sinyali

Near Protocol (NEAR) Alım Sinyali

Near Protocol (NEAR), teknik göstergelere göre en umut verici alım sinyallerinden birine sahip. Protokol, sağlam temelleriyle 2024’teki güçlü büyüme gördü. NEAR, %6,21 değer kaybederek 6,30 dolara gerileyerek aşırı satım bölgesine girmiş durumda.

Bitcoin (BTC) Alım Sinyali

Bitcoin (BTC) Alım Sinyali

Bitcoin (BTC), Near ile benzer bir statüye sahip. Lider kripto para sırasıyla 31,73 ve 47,41 4 saatlik ve günlük Göreceli Güç Endeksine sahip. Bitcoin, günlük %4,78 değer kaybettikten sonra 64.428 dolardan işlem görüyordu.

Aşırı satım RSI durumu fiyatların toparlanmasını garanti etmez. Bu durumu doğru yorumlamak, yatırımcılar için önemlidir. Kripto paraların volatilitesi yüksek olduğundan her an her şey değişebilir.

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere aittir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.