DOLAR 32,2640
EURO 34,7427
ALTIN 2.392,95
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Kripto Haberler: Jupiter Airdrop, Dexalot Arbitrum DEX, BNB Coin Yakımı ve Daha Fazlası

Kripto dünyasından en güncel haberler! Jupiter Airdrop, Dexalot Arbitrum DEX, BNB Coin Yakımı ve daha fazlasıyla ilgili son gelişmeleri kaçırma.

24.04.2024
A+
A-

Jupiter Yeniden Airdrop Yaptı

Jupiter Yeniden Airdrop Yaptı

Jupiter projesi, hacklenen cüzdan sahiplerine destek olmak amacıyla 1,000’den fazla adrese yeniden airdrop yaptı. Topluluk üyelerinin sesini duyan ekip, manuel olarak incelediği başvurular sonucunda airdrop işlemlerini gerçekleştirdi. Bu adım, projenin topluluk desteğini gösteriyor.

Dexalot, Arbitrum’da DEX’i Başlattı

Dexalot, Arbitrum'da DEX'i Başlattı

Merkezi olmayan ticaret platformu Dexalot, Arbitrum’da merkezi limitli emir defteri DEX’i faaliyete geçirdi. Bu adım, Dexalot’un ekosistemini genişletme stratejisinin bir parçası olarak önem taşıyor. Ethereum L2 kullanıcılarına yeni özellikler sunacak olan bu genişleme, platformun kullanıcı tabanını artırmayı hedefliyor.

BNB Vakfı, BNB Coin Yakımını Tamamladı

BNB Vakfı, BNB Coin Yakımını Tamamladı

BNB Vakfı, BNB Coin için 27. üç aylık token yakımını başarıyla tamamladı. Toplamda 1.944.452,51 BNB Coin’in dolaşımdan çıkarıldığı bu işlem, BNB Coin arzını azaltma stratejisinin bir parçası olarak gerçekleştirildi. Vakıf, token yakma işlemleriyle BNB Coin’in değerini stabil hale getirme hedefini sürdürüyor.

  • Robinhood platformu, SHIB, AVAX ve COMP’u listeledi.
  • Runes meme coin’i DOG, Runestone sahiplerine airdrop yaptı.
  • Yala ve Stacks işbirliği Bitcoin ekosistemine güç katacak.
  • HBAR tokenı, BlackRock duyurusu sonrası değerinde dalgalanma yaşadı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.