DOLAR 32,2437
EURO 34,7605
ALTIN 2.414,70
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Kral Charles’ın Sağlık Durumu ve Cenaze Planları Üzerine Spekülasyonlar

Kral Charles’ın sağlık durumu ve cenaze planları hakkında yapılan spekülasyonlar hakkında en güncel bilgiler. Kral Charles’ın sağlık durumu ve geleceği ile ilgili tüm detaylar burada.

26.04.2024
A+
A-

Charles’ın Sağlık Durumu Üzerine Spekülasyonlar

Charles'ın Sağlık Durumu Üzerine Spekülasyonlar

Şubat ayında prostat büyümesi için ameliyat olan Charles’ın operasyondan birkaç gün sonra kanser teşhisi aldığı açıklanmıştı. O zamandan beri sık sık sağlıklı olduğunu, görevinin başında olduğunu göstermek için fotoğraf veren, kraliyet görevleri için çalışmayı sürdüren Charles’la ilgili ortaya atılan iddialar kralın sanıldığından kötü durumda olduğunu söylüyor.

Buckingham Sarayı’nın Tutumu

Buckingham Sarayı'nın Tutumu

Buckingham Sarayı yetkilileri, Kraliçe Elizabeth’in defnedilmesinin hemen ardından başladıkları cenaze planlarını düzenli olarak güncellemeye başladı. Sarayın sessiz kalması, konuyla ilgili spekülasyonları artırıyor.

“Operasyon Menai Köprüsü” ve Cenaze Planları

Kraliyet ailesinin yakın bir dostu olduğunu belirten kaynak, “Her şeyi deniyorlar, herkes iyimser olmaya çalışsa da durumu gerçekten açıkladıklarından da kötü” dedi. Ancak saray, Kral’ın tıbbi süreci hakkında sessiz kalmayı sürdürüyor.

Perde arkasında, Kral Charles’ın yardımcıları “Operasyon Menai Köprüsü” adını verdikleri cenaze planlarını düzenli olarak gözden geçiriyor. Eski bir personel, “Planlar güncelleniyor, Kral’ın kanser teşhisi aldığı düşünüldüğünde bu beklenen bir durum. Ancak planların dolaşıma girmesi kesinlikle dikkatleri yoğunlaştırdı” dedi.

Kral Charles'ın Sağlık Durumu ve Cenaze Planları Üzerine Spekülasyonlar

Cenaze planı, Kraliçe Elizabeth’in cenazesini bir rehber olarak kullanarak Charles’ın cenazesinin daha sorunsuz gerçekleşmesini sağlamak amacıyla hazırlandı. Askeri yetkililer, güncellemelerin standart prosedür olduğunu ve bunun üzerine bir şeyler okumanın yanlış olacağını belirtti.

Kraliyet ailesinin her üyesinin, köprü isimleriyle kodla kategorilendirilmiş güncel cenaze planları bulunuyor. Kral Charles için bu plan “Operasyon Menai Köprüsü” olarak adlandırılıyor.

Kraliyet cenazelerini planlayan bir üst düzey yetkili, “Menai Köprüsü’nün her yönüne bakılıyor. Kraliçenin cenazesi çok düzenli işledi ve yüksek bir standart belirledi. Bu, ciddiye alınan bir iş ve kimse hazırlıksız yakalanmak istemiyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.