DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Karşınızda tarihin en iyi grafikli oyunu! (VİDEO)

04.08.2018
A+
A-

Sizler için Anthem hakkında tüm bilgileri bir araya getirdik ve dolu dolu bir ön inceleme videosu hazırladık. İyi seyirler!

4 yıldır geliştirme aşamasında olan ve Bioware’ın yeni markası olacak olan oyun, Destiny ve Borderlands’i bir araya getiren ilginç bir yapım olacak. Javelin adı verilen zırhlar yardımıyla görevleri gerçekleştireceğimiz oyun, farklı oynanış stillerini bünyesinde barındıracak.

Geçtiğimiz yıl ilk olarak Xbox One X duyurusuyla karşımıza çıkan oyun, grafikleriyle o günden beri konuşuluyor. Özellikle çevre grafikleri ile büyülerken, post apokaliptik bir hikaye ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Javelin denilen gelişmiş zırhları kullanan kahramanlar insanlığın son umudu oluyorlar ve bu zırhların avantajlarını kullanarak düşmanlarına karşı büyük avantajlar elde ediyorlar. Co-Op yapısıyla da dikkat çeken oyun, Destiny‘den sonra oyuncuların yeni Co-op favorisi olabilir.

Görsel bütünlük anlamında nefes kestiğini daha önce de söylediğimiz yapım. DICE tarafından geliştirilen Frostbite Engine ile hazırlanıyor. Anthem çıkış tarihi 22 Şubat 2019 olarak belirlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.