DOLAR 32,2480
EURO 34,6806
ALTIN 2.394,31
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Sosyal medya ağlarına yasak mı gelecek?

17.08.2018
A+
A-

 Dr. Ömer Fatih Sayan’dan boşalan BTK Başkanlığı koltuğuna ise, Ömer Abdullah Karagözoğlu atanmıştı.

BTK Başkanı, Ömer Abdullah Karagözoğlu oldu!

Resmi Gazete’de dün gece yayınlanan bildiri ile Dr. Ömer Fatih Sayan’dan boşalan BTK Başkanlığı koltuğuna, Ömer Abdullah Karagözoğlu atandı.

Bu flaş gelişmelerin hemen sonrasında ise, BTK’nın 18. kuruluş yılı için düzenlenen etkinlikte yer aldık. Bu önemli toplantı sonrasında, mikrofonumuzu öncelikli olarak BTK’nın yeni Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu’na uzattık. Kendisi ile yaptığımız röportajda hem gündemi değerlendirdik hem de BTK’nın yeni dönemdeki vizyonu ve hedefleri hakkında konuştuk.

Bu önemli röportajın hemen sonrasında ise, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atanan Dr. Ömer Fatih Sayan ile konuştuk ve kendisinden son dönemde yaşanan konular hakkında çarpıcı ve gündeme bomba gibi düşecek yorumlar aldık.

BTK Başkanı Sayan’a bakanlıkta yeni görev!

2015 yılından bu yana Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı olarak görev yapan Dr. Ömer Fatih Sayan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atandı!

Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, son dönemde yaşanan gerginliğin siber boyutlara taşındığını, Türkiye’nin ise bu konuda önemli mevzuatlar geliştirdiğini belirtti. Bu mevzuatların önemli hedeflerinden biri de sosyal medya platformları olacak. Türkiye tarafından belirlenen mevzuatlara uyulmadığı takdirde, sosyal medya ağlarına ve siber saldırıların gerçekleştirildiği platformlara, ciddi yaptırımlar uygulanabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.