DOLAR 32,5243
EURO 34,8093
ALTIN 2.492,09
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Kamerasıyla fark yaratacak Galaxy A8s’in çıkış tarihi

03.11.2018
A+
A-

Bildiğiniz üzere Samsung önümüzdeki yıllarda piyasaya süreceği akıllı telefonlarında birçok önemli teknolojiyi ekranın altına gömmeyi planlıyor.

Samsung’un bu planı dahilinde piyasaya sürmeyi hedeflediği ilk akıllı telefon ise Galaxy A8s olarak gösteriliyor. Geçtiğimiz günlerde Samsung tarafında ortaya çıkartılan A serisinin yeni üyesi, Samsung adına yeni bir devrim başlangıcı olacak.

Bildiğiniz üzere yapılan sızıntı ile birlikte Samsung’un yeni akıllı telefonunun nasıl görüneceği gözler önüne serilmişti. Bugün ise yaşanılan gelişmeyle merakla beklenilen Galaxy A8s çıkış tarihi belli oldu.

Samsung, ekrana gömülü kamera ile gelecek olan A8s modelini CES 2019‘da yayınlayacağını müjdeledi. Söz konusu bu durum üzerine yayınlanan raporda ise merak edilen cihaz için ilk etkinliğin ise Aralık 2018′de gerçekleştirileceği belirtildi.

Galaxy A8s özellikleri nasıl olacak?

Zaten Samsung’un, 2019 ve 2020 yıllarında çıkaracağı akıllı telefonlarda önemli birçok özelliği ekranın altına gömerek, ekran kasa oranını en üst seviyelere planladığı zaten biliyoruz. Bunun kanıtı olarak öne sürülen model, dikkat çeken teknik donanımıyla da ön plana çıkmayı başarıyor.

Dört kameralı Galaxy A9 (2018) satışa sunuldu!

Geçtiğimiz ay Malezya’da lanse edilen dört kameralı Galaxy A9 2018 modeli satışa sunuldu. Dünyanın ilk dört arka kameralı telefonu olan Galaxy A9 2018 özellikleri ve fiyatı ile oldukça dikkat çekiyor.

10 nm üretim süreci ile üretilen Snapdragon 710 işlemcisinden gücünü alan akıllı telefona, grafik tarafında gerekli olan gücü ise Adreno 616 GPU veriyor.

Yeni telefondaki  işlemciye ise 6 GB RAM eşlik edeceği de etkinlik sırasında belirtildi. 3000mAh boyutundaki bir bataryadan gücünü alacağı da netleşen A8s,ile ilgili tüm bilinenlerin şimdilik bunlarla sınırlı olduğunu belirtelim.

Henüz telefonun ne zaman tanıtılacağı hakkında yetkililerden resmi bir açıklama gelmedi. Ancak tasarımı ve özellikleriyle heyecan uyandıran model için en kısa süre içerinde bir etkinlik düzenleneceği son paylaşılan raporlar ile birlikte ön görülüyor. Peki siz yeni telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.