DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Kablosuz şarj destekli masa: MOBILE

08.04.2018
A+
A-

MOBILE, tıpkı diğer Italyan firmalarında olduğu gibi sizlere tasarımı ve teknolojiyi bir arada sunmayı planlıyor. Firma, ürettiği iki farklı masa tipiyle kullanıcılarına kablosuz şarj deneyimi sunmaya çalışıyor.

İki raflı üçgen ve normal bir masa olmak üzere iki çeşidi bulunan ürün, Italya’da el işçiliğiyle işlenmiş gerçek ahşaptan imal edilmiş.

Dışarıdan standart bir masa ve raf gibi gözüken ürünlerin altında gizlenmiş bir kablosuz şarj standı var.

Aynı anda 4 cihazınızı 15W güç ile şarj edebilen bu masaları ister USB-C kablosu ile duvar prizinize, isterseniz 20,000 mAh kapasiteye sahip dahili bir powerbank vasıtası ile kullanabiliyorsunuz. Masalar su ve toza karşı dayanıklı.

Mobil cihazınızı şarj etmek için tek yapmanız gereken şey, onu MOBILE masanızın üstüne bırakmak.

Aynı zamanda MOBILE firması, mobil cihazı kablosuz şarj destekli olmayanlar için birde adaptör geliştirmiş. Lightning, USB-C ve microUSB formatında bulunan adaptörleri müşteriler, eğer cihazları kablosuz şarj desteklemiyorsa satın alarak destekli hale getirebiliyor.

Adaptörlerin, 0.8mm kalınlığında olduğunu belirtelim.

Teslimat tarihi ve fiyatlar

Klasik tasarımı ve kullanışlılığı ile göz boyayan MOBILE kablosuz şarj destekli masa nın Eylül 2018’de teslimatı planlanıyor. Ürün, Kickstarter üzerinden desteklerinizi bekliyor.

Ürünün Türkiye’ye kargo ücretinin 100€ olduğunu belirtelim. Ürünün kutu içeriğinden üçgen veya kare masa, 1 adet USB-C kablosu ve 1 adet 5V DC adaptör çıkıyor.

Ürünün bazı paketleri;

1 Adet MOBILE üçgen masa (İki kablosuz şarj dönüştürücü ile / 100 Stok) –> 149€
1 Adet MOBILE normal masa (İki kablosuz şarj dönüştürücü ile / 100 Stok) –> 159€
1 Adet MOBILE masa (Dört kablosuz şarj dönüştürücü, NOCE tahtasından / 5 Stok) –> 299€

Ürün hakkında daha fazla bilgi ve satın almak için tıklayın.

:: Kablosuz şarj teknolojisini kullanıyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.