DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Netflix’in şimdiye kadarki en pahalı filmi çekilecek Netflix’in en pahalı filmi üzerinde çalışmalar sürüyor. 183 milyon aboneye ulaşan Netflix’in şimdiye…

18.07.2020
A+
A-

The Grey Man adıyla karşımıza çıkması planlanan filmin başrollerini ise Ryan Gosling ve Chris Evans paylaşacak. Filmin en heyecan verici yanlarından birisi Netflix’in en yüksek bütçeli filmi ünvanıyla anılacak olması. Film tam anlamıyla 200 milyon dolara çekiliyor.

Yeni Netflix filminin dikkat çeken yanları bununla sınırlı değil. Filmin yönetmenliğini, gişe rekorları kıran Avengers: Endgame ve Infinity War filmlerinin yönetmen kardeşleri olan Joe ve Anthony Russo üstleniyor.

James Bond film serilerinin ölçeğinde bir aksiyona dayanan film aslında popüler bir kitap uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Mark Greaney‘in aynı isimli eserinden uyarlanacak film temelde ”düelloya” dayanıyor. Aksiyon kategorisinde listelenecek olan filmden Netflix’in beklentisi oldukça yüksek.

Netflix salgın döneminin en çok kazanan şirketleri arasında yer alıyor. Bu başarıyı The Grey Man ile daha da artırmayı hedefliyor. Netflix’in en pahalı filminin çekimleri salgın sürecinin hâlâ tam olarak atlatılamadığı için uzayabileceği ve en iyi ihtimalle filmin 2021’in sonlarında karşımıza çıkabileceği aktarılıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.