DOLAR 32,3616
EURO 34,7526
ALTIN 2.407,54
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

K-pop Grubu Twice, League of Legends K/DA Albümünde Yer Alacak

16.10.2020
A+
A-

Son yılların dünya çapında en dikkat çeken müzik akımlarından K-pop, şimdi de League of Legends oyuncularının karşısına çıkıyor. K-pop grubu Twice,  League of Legends’ın kurgusal pop grubu olan K/DA’nın yaklaşmakta olan albümünde yer alacağını açıkladı.

Riot Games, 2018’deki başarısından bu yana sessiz kalan K/DA ile geçtiğimiz eylül ayında The Baddest adlı bir single çıkarmış ve albümün ayak seslerini duyurmuştu. The Baddest’ta K-pop grubu (G)I-dle’dan Soyeon ve Miyeon, Akali ve Ahri rollerine geri dönmüşlerdi. Ayrıca iki yeni şarkıcı, Miller ve Wolftyla da şarkıda yer alıyordu. Ayrıca K/DA’nın ilk single’ı Pop/Stars’da yer alan Madison Beer ve Jaira Burns’de geri dönüyor.

K/DA

K/DA’nın albümünde ilk kez yer alacak olan Twice, K-pop hayranları arasında oldukça popüler bir grup ve en fazla hit yapan şarkılarının başında Cheer Up, Likey ve Feel Special geliyor. Bununla birlikte, Twice’ın da yer alacağı yeni K/DA albümündeki tüm şarkıları ve şarkılarda yer alacak isimleri aşağıdaki listeden inceleyebilirsiniz.

The Baddest – (G)I-dle’dan Soyeon ve Miyeon (Bea Miller, Wolftyla) More  – Madison Beer, Soyeon ve Miyeon (Lexie Liu, Jaira Burns, Seraphine) Villain  – Madison Beer ve Kim Petras I’ll Show You – Twice, Bekuh Boom ve Annika Wells Drum Go Dum – Aluna, Wolftyla, Bekuh Boom

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.