DOLAR 32,1905
EURO 34,9792
ALTIN 2.508,88
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

NEON Fiyatı Yükselişte: Coinbase Listeleme ve Subsquid İşbirliği

NEON fiyatı, Coinbase listeleme ve Subsquid işbirliği ile yükselişte! Kripto para dünyasındaki gelişmeleri takip edin ve NEON’un değer kazanışını kaçırmayın.

29.04.2024
A+
A-

Coinbase NEON Listeleme Müjdesi

Coinbase NEON Listeleme Müjdesi

Kripto para piyasası genel olarak kırmızı bölgede ilerlerken, Coinbase’in NEON EVM tokenini listeleme duyurusu piyasada pozitif bir etki yarattı. Coinbase, 30 Nisan’da NEON’u listesine ekleyeceğini açıkladı. Bu duyuru sonrasında NEON fiyatı hızla yükselerek 1,26 dolara kadar çıktı.

Subsquid ve Neon EVM İşbirliği

Web3 veri gölü ve sorgu motoru Subsquid, Solana destekli Neon EVM ile ortaklık kurarak dApp geliştiricilerine daha kolay veri erişimi sağlayacak. Subsquid’in Neon EVM ile işbirliği, Solana Blockchain genişlemesinin ilk adımını oluşturuyor. Bu ortaklık sayesinde geliştiriciler Neon EVM’nin on-chain verilerine kolayca erişebilecekler.

NEON Fiyatındaki Değişim

Coinbase’in NEON’u listeleme duyurusunun ardından NEON tokeni hızlı bir yükseliş yaşadı. Günlük bazda %13’ün üzerinde artışla 1,25 dolardan işlem gören NEON, yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Subsquid ile yapılan işbirliği de NEON’un geleceği hakkında olumlu sinyaller veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.