DOLAR 32,2620
EURO 35,0111
ALTIN 2.479,76
BIST 10.566,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Bitcoin ve Ethereum Fiyat Tahminleri ve ETF Değerlendirmesi

Bitcoin ve Ethereum fiyat tahminleri ile ETF (Borsa Yatırım Fonu) değerlendirmesi. Kripto para piyasalarındaki gelecek beklentileri ve yatırım ipuçları.

29.04.2024
A+
A-

Bitcoin ETF Akışlarındaki Yavaşlama ve Fiyat Tahminleri

Bitcoin ETF Akışlarındaki Yavaşlama ve Fiyat Tahminleri

Spot Bitcoin borsa yatırım fonu akışlarında bir yavaşlama gözlemleniyor. Bernstein analistlerine göre, bu durum kısa vadeli bir duraklama olarak nitelendirilmektedir. Analistler, lider kripto paranın 2025 sonuna kadar 150.000 dolarlık fiyat hedefine ulaşacağını tahmin etmektedirler. Ayrıca, spot Ethereum ETF reddinin ETH için yükseliş potansiyeli taşıdığı öngörülmektedir. Analistler, bu durumun 3 farklı Layer 2 altcoin’i tetikleyebileceğini belirtmektedirler.

Bernstein Analistlerinden Bitcoin ve Ethereum Değerlendirmesi

Bernstein Analistlerinden Bitcoin ve Ethereum Değerlendirmesi

Bernstein analistlerine göre, Bitcoin’in spot ETF akışlarındaki yavaşlama endişe verici bir trend oluşturmamaktadır. Analistler, Bitcoin’in 150.000 dolarlık fiyat hedefini koruyarak, kripto paranın halving katalizörü ve ETF lansmanı sayesinde boğa koşusuna devam edeceğini belirtmektedirler. Ayrıca, Ethereum için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot ETF reddinin ETH fiyatlarında yükselişe sebep olabileceği değerlendirilmektedir.

  • Bitcoin’in 2025 sonuna kadar 150.000 dolarlık fiyat hedefi korunuyor.
  • Ethereum, SEC’in spot ETF reddi sonrası yükseliş potansiyeli taşıyor.

Analistler, piyasadaki belirsizliklerin Ethereum’a olan talebi artırabileceğini ve ETH’nin yanı sıra Layer 2 tokenleri olan Arbitrum (AR), Optimism (OP) ve Polygon (MATIC) gibi diğer kripto paraları da pozitif yönde etkileyebileceğini öngörmektedirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.