DOLAR 32,2039
EURO 34,7397
ALTIN 2.434,39
BIST 10.219,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

İşte Galaxy S20 Ultra’nın DxOMark selfie performansı! Kamera tarafında iddialı olan Galaxy S20 Ultra için DxOMark selfie performansı muhakkak oldu. İşte laf …

05.05.2020
A+
A-

Geçen hafta açıklanan genel kamera performansında görüldüğü üzere  Galaxy S20 Ultra için 122 puan aldığı yayımlanmıştı. Telefon bu puan ile birlikte birincil 10’da yerini almıştı. Hemen ise Galaxy S20 Ultra için DxOMark özçekim(selfie) performansı ortaya çıktı. Telefonun Huawei P40 Pro‘dan daha sonra ikinci sırada yer alıyor olması telefon için epeyce başarılı.

Birçok insan için bundan böyle özçekim kamerası çok manâlı. Görüşmelerini ön kamera ile yapan halk, fotoğraflarını ve videolarını çekmek için de bu kameraya güveniyor. Bilhassa yeni ve yüksek performanslı telefonlarda ön kamera performansının yüksek olması bekleniyor. Samsung’un S20 Ultra’sı ise bu testten geçmiş gibi duruyor.

Ön kamerada pozlama ve kontrast için 87 puan rekoru kıran telefon modelinin iyi  aydınlatılmış veya karanlık çekimler olsun tüm ışıklandırma koşullarında doğru pozlamalara sahip olduğu söyleniyor. Android telefonların genel problemi olarak gösterilen renklerin içten aktarılmaması sorununu çözmüş olan Samsung, bu modelde doğal aydınlatılmış fotoğrafların ortaya çıkmasını sağlıyor.

Düşük ışık koşullarında kameranın istenildiği gibi performans göstermediği aktarılıyor olsa da yine de sıradan olduğu belirtiliyor. bununla beraber bokeh efektine sahip olmasıyla birlikte başarılı bir özçekim kamerası sunuyor.

Ön kameradaki 4K 30 fps video, başarı ayrıntılara, canlı renklere ve geniş bölge derinliğine sahip görüntüler sağlıyor. Her şeyden öte çoğunlukla bakıldığında Samsung Galaxy S20 Ultra, beklentileri karşılayabilecek bir telefon olarak karşımıza çıkıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.