DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

iPhone 9 ve iPhone X Plus görüntülendi!

13.08.2018
A+
A-
Samsung’dan Galaxy Note 9 için batarya açıklaması!

Samsung CEO’su DJ Koh, Galaxy Note 9 batarya açıklaması ile yeni amiral gemisi modeli konusunda kullanıcıların endişelerini ortadan kaldırdı.

Apple’ın Eylül ayında düzenleyeceği etkinlik sırasında tanıtılacak olan yeni iPhone modelleri, Sonny Dickson tarafından paylaşılan görsellerle gün yüzüne çıktı. Bildiğiniz üzere Dickson, daha önceden de iPhone modelleri hakkında yaptığı isabetli tahminlerle dikkatleri çekmişti.

Şimdi ise iPhone X Plus ve iPhone 9 modellerine ait olduğu belirtilen prototip görsellerini paylaşan kullanıcı, yeniden gündeme geldi. Paylaşılan görsellerle yeni modelin tasarım detayları ortaya çıktı. Bu görüntüleri değerlendiren DetroitBORG adlı YouTube kullanıcısı, üç yeni modelin de uçtan uca ekrana sahip olacağını belirtiyor.

iPhone 9

Yeni model, 6.1 inç ekran boyutunda LCD ekrana sahip olacak. iPhone X Plus modelinde ise 6.5 inç‘lik OLED ekran paneli kullanıcıları kullanıcıları karşılayacak. Diğer detaylara bakacak olursak, iPhone 9′da tek arka kamera bulanacak. iPhone X modelleri de önceki yıl olduğu gibi dikey şekilde konumlandırılmış çift kamera kurulumuyla gelecek.

Bunların dışında üç yeni iPhone modelinde de Face ID teknolojisi yer alacak. Henüz gündemde olan söylentiler hakkında Apple yetkilileri resmi bir açıklama yapmadı. Aşağıdan söz konusu videoyu izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.