DOLAR 32,4660
EURO 34,7572
ALTIN 2.440,00
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Hediye Xiaomi Mi 8 gitti! (Video)

17.07.2018
A+
A-

9 Temmuz Pazartesi günü saat 17:30’da gerçekleştirdiğimiz YouTube canlı yayını ile kazananı açıkladık. Yarışma şartlarını yerine getirerek Mi 8 kazanan şanlı takipçimiz Ömer Faruk Özer olmuştu. Ardından kendisiyle iletişme geçtik ve hediyesini alması için ofisimize davet ettik.

Xiaomi Mi 8 inceleme – Amiral gemisi katili mi?

Merakla beklenen yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 8, Türkiye’de ShiftDelete.Net farkıyla testte. Xiaomi Mi 8 inceleme videomuzda, Xioami Mi 8’i rakipleriyle karşılaştırıp, Xiaomi Mi 8’in gerçekten amiral gemisi katili mi yoksa değil mi ona bakıyoruz.

Bugün ise Mi 8 için beklenen an geldi. Şanslı takipçimiz SDN ofisine geldi ve telefonu bizden teslim aldı. Bu güzel anları da sizlerle paylaşalım istedik. İyi seyirler. Bu arada unutmadan; bizden hediye kazanmak gördüğünüz gibi çok ama çok kolay, o yüzden yarışmalarımızı takip etmeyi unutmayın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.