DOLAR 32,5643
EURO 35,0187
ALTIN 2.435,57
BIST 9.760,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

HTC U12 Plus hakkındaki tüm söylentiler!

10.05.2018
A+
A-

Ortaya çıkan sızıntılar doğruysa U12 Plus modelinde 18:9 formatında bir ekran yer alacak. Yenilikçi tasarıma ayak uyduracak cihazın ekranı 6 inç büyüklüğünde olacak. Ekran kenarındaki çerçevelerin ekrana oranı ise yüzde 80‘in üzerine çıkacak.

HTC U12 Plus ne zaman tanıtılacak?

HTC’nin uzun zamandır beklenen tepe modelihakkında birçok sızıntının ortaya çıkmasının ardından HTC U12 Plus lansman tarihi resmi olarak açıklandı. Peki, HTC U12 Plus ne zaman tanıtılacak?

HTC U11‘de gördüğümüz Edge Sense özelliği, U12 Plus modelinde de yer alacak. Bunun yanı sıra cihazın Siyah, Kırmızı Gül, Menekşe ve Saydam renk seçenekleriyle geleceği söyleniyor.

Diğer tasarım detaylarına bakıldığında ise cihazın kasasının HTC U11 ile benzerlik göstereceğini söyleyebiliriz. U12 Plus, Gorilla Glass korumasına ve metal çerçevelere sahip olacak. Üst seviye malzemelerin kullanıldığı cihaz, IP68 sertifikası ile de suya ve toza karşı dayanıklı olacak.

HTC U12 Plus teknik detayları

Cihazın 18:9 ekran formatındaki ekranı 4K+ çözünürlüğüne ve Super LCD IPS panele sahip olacak. Piksel yoğunluğu ise 537 ppi değerinde olacak. Bu değer S9 Plus modelinde 529 ppi değerinde. Yani, U12 Plus ekran tarafında diğer tepe modellerden geri kalmayacak.

Diğer ortaya çıkan teknik özelliklere baktığımızda ise cihaz, Qualcomm’un en iyi yonga seti olan Snapdragon 845′ten güç alacak. Bunun yanında cihazda 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza eşlik edecek. Batarya tarafında ise 3420 mAh pile ev sahipliği edecek.

HTC U12 Plus kamera özellikleri

U12 Plus’ın arka tarafında çift arka kamera kurulumuna yer verilecek. Bu çift arka kameralardan biri 16 megapiksel çözünürlüğünde olurken, diğer arka kamera 12 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Bu çift arka kamera sayesinde cihaz, 2 kata optik yakınlaştırma yapabilecek.

Ön tarafta da çift kameranın yer alması beklenen cihazın, ön kameralarından birinin 8 megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor. Diğer kamera hakkında ise bir bilgi bulunmuyor. Bu çift ön kamera sayesinde ise de cihazla arka tarafı bulanık selfie çekilebilecek.

HTC U12 Plus fiyatı ve çıkış tarihi

HTC U12 Plus modelini 23 Mayıs‘ta resmi olarak lanse edecek. Ardından ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor. Cihazın 800 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.