DOLAR 32,3444
EURO 34,6997
ALTIN 2.397,32
BIST 10.149,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

İŞ İNSANI UĞUR ÖZKAN, SOSYETİK İŞ KADINI DERYA BOZOVALI TARAFINDAN DOLANDIRILDIĞINI İDDİA ETTİ

06.05.2023
A+
A-

Deşifre Haber’de yer alan habere kadar İzmirli meslek insanı Uğur Özkan, Enerji, Sıhhat, Madencilik ilk olarak elde etmek üzere bir çok alanda etkinlik Bildiren Bozovalı Holding Idare Heyeti Başkanı iş kadını Derya Alev Bozovalı’nın yeni oluşturacağı maden yatırımı ile ilgi.

İzmirli iş insanı Uğur Özkan, Enerji, Sağlık, Madencilik başta olmak üzere bir çok Alanında faliyet Gösteren Bozovalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş kadını Derya Ateş Bozovalı’nın yeni yapacağı Maden yatırımı ile ilgili kendisinden 250 bin dolar yaklaşık, (4.800 bin tl) para aldığını ve Bozovalı’nın parayı aldıktan sonra bir daha telefonlara çıkmadığını öne sürerek dolandırıldığını iddia etti.

Olay şu şekilde gelişti, iddialara göre, Bozovalı Kendisini Oman Dubaie, Madrid, Londra, Kanada ve Amerika’da yabancı şirket ortakları bulunduğunu, Yurt Dışında önemli Bağlantıları olduğu ve Türkiye’de yukarı mertebelerde dostlarının olduğunu ve kendisi ile bir çok ortak iş yapacağını söyledi.

Türkiye’de ve Amerika ve Londra’ da Önemli isimlerle dostukları olduğuna ve Maden Sektöründe söz sahibi biri olduğuna kendisini ikna ettiren Bozovalı güven tazelediği İzmirli iş insanı Uğur Özkan’dan 250 Bin Dolar yaklaşık (4.800 bin tl) para aldı.

Özkan’dan Parayı aldıktan sonra bir süre yurt dışına çıkacağını ve çeşitli iş bağlantıları yapacağını dile getirerek, Özkan’ın kendisine Güvenini tazeleyen Bozovalı bir süre sonra iddialara göre, ortadan kayboldu. Telefonla hiç bir
şekilde kendisine yanındakilere  ulaşamadığını iddia eden ve içine kuşku düşen ve şüphelenen iş insanı Uğur Özkan, çevresindeki yakın dostlarına durumu anlatınca duydukları karşısında şüphelenmesi dahada arttı.

Bozovalı Cemiyet Dünyasındaki davetlerde boy göstererek hayır sever işkadını olarak kendisini lanse ettirerek, Pr Çalışmaları yaptı. Bir çok dergide Kendisinin Kariyer hayatına New York’ta başladığını, D.C.H New York Carp. Company’de General Manager ve Vice President görevlerini  uzun bir süre başarılı bir şekilde yürüttüğüne dair güven tazeleyen yazılı medya’da pr çalışmaları yaptırdı.

Derya Ateş Bozovalı İddialara göre, Uzun bir süredir Şirketlerinin yüklü banka borçları ile boğuşuyordu. Yurt dışındaki ortakları ile sorunlar yaşayan ve bir çok anlaşması  bozulan Bozovalı, İzmirli iş insanı Uğur Özkan ile, ortaklı yapacağını söylerek aldıgı iddia edilen 250 bin dolar ( 4.800 bin tl ) para ile borçlarının bir bölümünü kapattığı öne sürüldü. Halen Hazırda piyasaya yüklü miktarlarda borçları olan Bozovalı’nın bu sayede bir çok iş insanından yüklü miktarlarda ortaklı adı altında paralar aldığı gelen iddialar arasında.

Şimdilerde Bozovalı’ya inanarak para veren ve parasını geri alamadığını iddia eden iş insanı Uğur Özkan, görüşme taleplerine hiç bir karşılık bulamayınca  Bozovalı Hakkında Hukuk mücadelesi başlatacağı öğrenildi.

 

Kaynak : https://www.superkulup.com/is-insani-ugur-ozkan-sosyetik-is-kadini-derya-bozovali-tarafindan-dolandirildigini-iddia-etti.html

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.