Hacıosman Metrosunda Yaşanan Olay: Olay Yerine Müdahale ve Seferlerin Dönüşü
Hacıosman Metrosunda yaşanan olay anı ve müdahale anları, seferlerin dönüşüyle sonuçlanan gelişmeleri özetleyen hızlı ve akıcı bir haber.
Ayazağa’daki bir lisede 12. sınıf öğrencisi olan 17 yaşındaki Aylin Görgülü, Hacıosman Metro İstasyonu’na yaklaştığında raylara atladı. Olayı gören çevredekiler durumu hemen yetkililere bildirdi ve olay yerine sağlık, itfaiye ile polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde Görgülü’nün hayatını kaybettiği belirlendi.
Olay Yeri İnceleme ve Soruşturma: Olay yerinde laboratuvar düzeyinde inceleme çalışmaları ve savcılık->ciddiyetinde soruşturma başlatıldı. Cenaze işlemleri için Görgülü’nün cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis ekiplerinin elde ettiği bilgilere göre Görgülü, arkadaşına kendini kasıtlı olarak zarar vereceğine dair mesajlar da attı ve “Kardeşim ben size layık olmadım” şeklinde ifadeler kullandı.
Seferler ve Ulaşım: Olay nedeniyle geçici olarak hizmet dışı kalan Hacıosman Metro İstasyonu, ekiplerin çalışmalarını tamamlamasının ardından yeniden hizmete açıldı. Seferler normal akışına döndü.
