DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

DoubleTree by Hilton Moda yarı fiyatına sessiz sedasız satıldı!

06.05.2023
A+
A-

Taşyapı İnşaat patronu Emrullah Turanlı’nın, Kadıköy Moda’daki DoubleTree by Hilton isimli otelini 66 milyon dolara sattığı ortaya çıkarken 250 odalı otelin yeni sahibi de belli oldu.

Otele ilişkin alıcı tarafla yürütülen görüşmeler iki hafta kadar önce tarafların el sıkışması ile sonuçlanırken otel, merkezi Ankara’da bulunan Caba İnşaat Enerji San. Tic. AŞ’ye satıldı. Otel satışı da Caba İnşaat’ın 24 Mart 2023’te İstanbul Kadıköy’de sermayesi 1 milyar lira olan yeni şirketine yapıldı.

Gerçek değeri 110-120 milyon dolar olan oteli 66 milyon dolara sattığını doğrulayan Emrullah Turanlı, otelini düşük fiyata satmak durumunda kaldığını belirterek şu açıklamalarda bulundu:

Sözde siyasetçi ve bürokratlar nedeniyle 2 milyar dolar zarar ettim. Ruhsatlarımı alamadım. Arsalarımın üzerine kaçak binalar inşa ettiler. Bunun için mallarımı bedava sattım. Kim bana zulm ettiyse Allah bin belasını versin. Bu şirkette 30 bin kişi varken 5 bin kişiye düştüm. Sadece oteli değil, dairelerimi ve arsalarımı da yarı fiyatına sattım. Çok mal sattım. Satıyorum da. Yaptığım satışlardan elde ettiğim para ile de borçlarımı kapattım. İsimlerini vermek istemediğim kimi siyasetçi ve bürokratlar nedeni ile büyük zarara uğratılıldım. ‘Bir insan niye malını bedava veya ucuza satsın. Allaha dua ediyorum bana zulüm edenlerin belasını versin. 30 yıllık emeğimi sıfırladılar.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.