DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

iPhone XC modeli ortaya çıktı! Ucuz iPhone geliyor!

10.09.2018
A+
A-

Hatırlayacağınız üzere, iPhone 5 lansmanı sırasında, Apple’ın daha alınabilir bir iPhone 5C modelini tanıtmıştı. Daha düşük teknik özelliklere ve daha ucuz malzeme yapısına sahip olan bu model, beklenen ilgiyi görmediği için, ilerleyen yıllarda bu serinin devamı gelmedi. Bu durum ise 12 Eylül tarihinde değişebilir.

iPhone XS ve iPhone 9 nasıl olacak? (Video)

Apple, 12 Eylül’de 3 yeni iPhone modelini tanıtacak. iPhone XS Plus, iPhone XS ve iPhone 9 nasıl olacak? Sizler için bilinen tüm bilgileri videoda bir araya getirdik!

Apple’ın yeni iPhone lansmanı sırasında bir sürpriz yapıp, ucuz iPhone modeli olan iPhone XC isimli bir modeli duyurması bekleniyor.

SlashLeaks tarafından sızdırılan görseller, ucuz iPhone modelinin kırmızı, mavi ve beyaz renklerde geleceğini gösteriyor. Kırmızı, bu renkler arasında en dikkat çekeni olacaktır çünkü ilk defa bir iPhone modeli, ilk günden itibaren bu renge sahip olacak.

Ucuz iPhone XC nasıl olacak?

Apple’ın duyurusunu yapacağı iddia edilen iPhone XC modeli, 6.1 inç boyutlu bir ekrana sahip olabilir. Bu telefonun, tanıtılması muhtemelen modellere kıyasla en önemli farkı ise OLED yerine LCD panel kullanacak olması. Bu da, en ciddi birim maliyetlerinden birini önemli seviyede aşağıda tutmaya yardımcı olacak.

Bir diğer sızdırılan bilgi ise, çift SIM desteği konusunda ortaya çıktı. Apple’ın belirli bölgelere özel olarak çift SIM kart destekli ucuz iPhone XC üreteceği iddialar arasında.

Tek arka kamera ile gelecek olan bu modelin, arka kısmında, iPhone 8 modelinde olduğu gibi cam ve alüminyum karışımı bir malzeme kullanılabileceği iddialar arasında yer almakta.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.