DOLAR 32,5840
EURO 34,7992
ALTIN 2.514,18
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Redmi 6, çentikli ekran tasarımıyla ortaya çıktı!

23.05.2018
A+
A-

M1804C3DE model numarasıyla ortaya çıkan cihazın 5.45 inç boyutunda bir ekrana sahip olması bekleniyor. Bunun yanı sıra cihazın TENAA raporunda ortaya çıkan bilgiler, batarya tarafında 3000 mAh kapasiteli bir pilin bulunacağı belirtiliyor.

Ayrıca raporda cihazın, telefon bantlarının çoğunu destekleyeceği de görülüyor. Yani bu, cihazın birçok ülkede sıkıntısız bir şekilde kullanılabileceği anlamına geliyor.

Redmi 6’ya ait olduğu iddia edilen görüntülere baktığımızda ise cihazın tasarımı net bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu görüntülere göre cihazın ekranı, çentikli ve çerçeve oranı düşük bir tasarım ile gelecek. Metal malzemeden yapıldığı görülen arka panelde ise parmak izi okuyucusu ve dikey konumlandırılmış çift kamera yer alacak.

Redmi 6’nın fiyatının ne kadar olacağı ve ne zaman tanıtılacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Fakat Redmi serisinin bir önceki modeli Redmi 5’in geçen yılın aralık ayında tanıtıldığı düşünülürse, Redmi serisini yeni üyesinin de bu yılın sonlarında tanıtılması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.